Презентація на тему «Мультиплікація» (варіант 2)


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Мультиплікація» (варіант 2) - Слайд #1

Окремі малюнки покадрово фотографуються, а потім проектуються на екран із швидкістю 24 кадрів за секунду в звуковій анімації або 16 кадрів за секунду — в німій.
Мальована анімація або мальована мультиплікація — це вид анімації, що являє собою серію мальованих зображень, на кожному з яких об'єкт представлений в іншій фазі руху.


Слайд #2
Презентація на тему «Мультиплікація» (варіант 2) - Слайд #2

30 серпня французи вважають Днем народження мультиплікації. 1877 року, саме в цей день, було запатентовано праксиноскоп . Творцем цього апарату є французький винахідник – самоучка Еміль Рейно.


Слайд #3
Презентація на тему «Мультиплікація» (варіант 2) - Слайд #3

Його винахід було зібрано з коробки з-під печива і дзеркального барабану, і дозволяло глядачам спостерігати за рухомими картинками, які розміщувалися на желатинових платівках та відображалися на екран через велике дзеркало.
Рейно сам малював свої мультфільми. Він також став першою людиною, якій вдалося синхронізувати звук і зображення.


Слайд #4
Презентація на тему «Мультиплікація» (варіант 2) - Слайд #4

Перший публічний сеанс показу своїх фільмів Рейно провів 28 жовтня 1882. Праксиноскоп справив фурор, але вже в 1885 році втратив популярність через появу нової розваги – кіно. Рейно не міг змагатися з новою індустрією. Він розбив свій апарат і втопив його в Сені разом з усіма стрічками. Вціліли тільки дві: «Бідний П'єро » і «Навколо кабіни».


Слайд #5
Презентація на тему «Мультиплікація» (варіант 2) - Слайд #5

Продовжив справу Еміля Рейно американець Уіндзор Мак-Кей. Спочатку він малював карикатури для газет. Відомим його зробили короткі мультфільми, а особливо популярним став “Динозавр Герті”(1914).


Слайд #6
Презентація на тему «Мультиплікація» (варіант 2) - Слайд #6

Мак-Кей не просто намалював більше тисячі кадрів для цього мультфільму, він також влаштовував цілі вистави про динозавра Герті.