Презентація на тему «Декор інтер’єру»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #1

Декор інтер'єру
Підготувала
Учениця 11-А класу
Глинянської ЗОШ I-III ст.
Кривоніс Марта
Учитель Багрій Г.Я


Слайд #2
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #2

Аксесуари і декор в інтер'єрі квартири
Роль аксесуарів в нашому житті складно переоцінити, вони супроводжують нас скрізь. У тому числі при створенні власного унікального стилю, облаштуванні будинку, заміської ділянки і так далі. Можна сказати, що аксесуар - завершуючий момент, який покликаний підкреслити загальний образ, наприклад, інтер'єру.


Слайд #3
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #3

3 найцікавіших майстер-класів до Нового Року!
1.Ажурні ялиночки
2.Світильник у вигляді ялинки
3.Міні-ялиночки за п'ять хвилин


Слайд #4
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #4

Ажурні ялиночки


Слайд #5
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #5

Ажурні ялиночки
Матеріали та інструменти: щільний папір, макетний (або канцелярський) ніж, степлер, металева лінійка, килимок для різання (можна замінити товстим картоном, лінолеумом), схема
Роздрукувати схему або перевести в інший спосіб на папір для вирізання. Скріпити два аркуші степлером.
Почати вирізати з внутрішніх візерунків, поступово просуваючись до країв.
Довгі прямі лінії вирізати за допомогою металевої лінійки.
Вирізати по контуру. Додати об'єм нижньої частини ялинки, закрутивши смужки підстави за допомогою лінійки або ножиць. З'єднати верхній і нижній замки


Слайд #6
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #6

Світильник у вигляді ялинки


Слайд #7
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #7

Світильник у вигляді ялинки
Для роботи нам знадобляться:
конус з пап'є-маше (або з щільного картону);
електродриль з бурами різного діаметру;
тонка наждачний папір;
матова біла фарба в балончику;
свічка або лампочка.
крок 1
Для початку ми зробимо отвори в нашому паперовому конусі. Для того, щоб працювати було зручніше, потрібно зафіксувати ваш конус. Наприклад, ми взяли дерев'яну конструкцію, на яку тимчасово насадили конус. Далі візьміть електродриль і бур з найбільшим діаметром. У хаотичному порядку зробіть на конусі кілька отворів. Після цього використовуйте бур поменше і зробіть ще кілька отворів. Нарешті, беремо третій, найменший бур, і ось з'явилися ще кілька дірочок!


Слайд #8
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #8

крок 2
Отвори, зроблені за допомогою дрилі, виходять не ідеально круглими, плюс залишаються паперові ворсинки. Саме час виправити всі шорсткості, використовуючи звичайний олівець (вирівняйте краї дірочок зсередини) і наждачний папір (вона видалить ворсинки).
крок 3
Перебуваючи в добре провітрюваному приміщенні, акуратно покрийте ваш ліхтар у вигляді ялинки білою фарбою. Залиште вашу роботу на деякий час, щоб вона повністю висохла.
крок 4
Біла фарба може не дуже добре лягти на картон з першого разу, тому будьте готові до того, що саморобку потрібно буде пофарбувати ще раз. Ми повторили всю процедуру з Кроку 3, і тільки після цього у нас вийшов чистий білий колір.
Наш світильник у вигляді ялинки готовий! Залишилося розмістити всередині нього свічку або лампочку! Будьте уважні, дотримуйтесь заходів пожежної безпеки!
Якщо у вас є кілька конусів з паперу, ви можете створити цілий новорічний «ліс»! Сміливо експериментуйте з квітами, крім того, отвори можна робити не хаотично, а у вигляді якогось візерунка, наприклад, по спіралі або в шаховому порядку.


Слайд #9
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #9

Міні-ялинки за п'ять хвилин.


Слайд #10
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #10

Міні-ялинки за п'ять хвилин.
З матеріалів використовувала: тонкий папір, із взуттєвої коробки (можна використовувати так само кальку, папір тишью, тонку скрап-папір), шпильку (якщо взяти красиву довгу шпильку, то ялинка вийде трохи більше), клейовий глиттер відповідного кольору, шматочок пробки, і ножиці.
Папір треба нарізати смужками різної ширини - від найтоншої (приблизно 0,3 см), з рівними проміжками збільшуючи ширину приблизно до 1 см.
Потім кожну смужку нарізаю на квадратики
І поступово, скаливая по 3-5 квадратиків, нанизую їх на булавочку


Слайд #11
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #11

Між ярусами можна прокладати різні намистинки - так ялинка буде пишніше і цікавіше.
Після складання встромляємо шпильку в пробку, щоб ялинка не розвалилася. На цьому етапі вона ще крива і коса. За цим всі нерівності просто зістригали.
Тепер можна підібрати потрібний шматочок пробки, пофарбувати його в відповідний колір, саму ялинку прикрасити глітером. Низ підставки я присипала мікробісером.
Ялинка насправді крихітна -
Така ялинка може послужити прикрасою столу, великої ялинки (якщо прив'язати їй шнурок), і навіть подарунка - розміри дозволяють з легкістю розмістити її на великій коробці.


Слайд #12
Презентація на тему «Декор інтер’єру» - Слайд #12

Дякую за увагу!