Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ»


Рейтинг презентації 4.09 на основі 22 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ» - Слайд #1

“Винаходи, що змінили світ”
Виконала учениця 11-Б класу: Чоботар Юлія


Слайд #2
Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ» - Слайд #2

Папір
 - волокнистий матеріал, що являє собою тонкий шар переплетених і зчеплених між собою волокон, що пройшли спеціальну механічну і хімічну обробку. Використовується для друку, пакування та в різних технічних цілях.


Слайд #3
Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ» - Слайд #3

Соціальні мережі
Три мільярди хвилин в день в сумі витрачають на спілкування один з одним користувачі соціальної мережі Facebook. А ще є MySpace, Twitter і безліч інших, і всі вони радикальним чином змінили характер нашого спілкування і способи знайомства.


Слайд #4
Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ» - Слайд #4

Пластилін
Пластилін винайшов у 1897 році англійський викладач образотворчого мистецтва Вільям Зербут для того, щоб учні не бруднили руки глиною.


Слайд #5
Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ» - Слайд #5

Мобільний телефон У квітні 1973 року головний інженер компанії "Моторола" Мартін Купер, зателефонувавши з першого мобільного телефону, втілив мрію людства про моментальний зв'язок без проводів. Однак на комерційну основу виробництво стільникових телефонів було поставлено тільки в 1983 р. З тих пір їх поширення пішло швидкими темпами. І сьогодні в світі експлуатується вже 3,3 млрд. стільникових телефонів. Це означає, що такі телефони є практично у половини населення планети.


Слайд #6
Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ» - Слайд #6

Штрих-код
На перший погляд не дуже ясно, як саме ці чорно-білі смужки вплинули на наше життя, проте, даний винахід американця Нормана Вудленда, зроблений в 1949 році, з часом дозволив звести дані про оплату покупки, характер товару і запаси товарів на складі. Це, на думку експертів, революційним чином змінило систему торгівлі.


Слайд #7
Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ» - Слайд #7

Олівець
Перший документ, в якому згадується дерев'яний олівець, датований 1683 роком.


Слайд #8
Презентація на тему «Винаходи, що змінили світ» - Слайд #8

Ми оточені речами, якими повсякчас користуємося, навіть не замислюючись, звідки вони взялись, хто їх придумав і як вони змінили на краще життя людей.