Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2)


Рейтинг презентації 3.17 на основі 6 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #1

Волт Дісней


Слайд #2
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #2

Волт Дісней-американський художник-мультиплікатор, кінорежисер, актор, сценарист і продюсер, засновник компанії «Walt Disney Productions», яка дотепер перетворилася на медіаімперію «The Walt Disney Company». Творець першого в історії звукового мультфільму, першого музичного та першого повнометражного. У своєму надзвичайно напруженому житті Волт Дісней як режисер зняв 111 фільмів і був продюсером ще 576 кіноробіт. Заслуги Діснея в області кіномистецтва були відзначені 22-а преміями «Оскар» та багатьма іншими нагородами.


Слайд #3
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #3

У 1922–1937 роках він виступав як суто творчий працівник, а після війни зайнявся кіновиробництвом. У 1923Дісней переїжджає до Лос-Анджелес, де зі своїм братом Роєм створює в Голлівуді «The Walt Disney Company» як невелику анімаційну студію.


Слайд #4
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #4

Датою заснування The Walt Disney Company вважається 16 жовтня 1923 року, коли Маргарет Вінклер уклала з Волтом Діснеєм контракт на створення серії мультфільмів «Комедії Аліси».


Слайд #5
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #5

Першого березня 1924 Дісней представив свій перший трюковий фільм «День Аліси на морі», підказаний героями книжки Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес». (всього Дісней зняв 56 фільмів про пригоди Аліси). Тоді ж почав формуватися стиль діснеївських фільмів.


Слайд #6
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #6

Мишеня Міккі Мауса, якого намалював компаньйон Діснея Аб Айверкс, спочатку звали Мортімер, але незабаром він отримав ім'я, сьогодні добре відоме в усьому світі. Вперше мишеня Міккі Маус з'явився в німому фільмі «Божевільний аероплан», а в тому ж році став героєм і першого звукового фільму Діснея — «Пароплавчик Віллі». У перших стрічках Дісней «позичив» мишеняті власний голос, а незабаром цей фільм відкрив перед молодим режисером дорогу до божевільної кар'єри.


Слайд #7
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #7

Через 9 років був знятий перший повнометражний мультфільм студії — «Білосніжка і семеро гномів»


Слайд #8
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #8

в роки Другої світової війни на екрани вийшли «Піноккіо», «Фантазія»


Слайд #9
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #9

«Дамбо»
«Бембі».


Слайд #10
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #10

1950 рік був ознаменований випуском ряду успішних проектів: першого ігрового фільму компанії Disney «Острів скарбів», мультфільма «Попелюшка», а також першого різдвяного телешоу Волта Діснея. Пізніше з'явилася передача під назвою «Клуб Міккі Мауса» яка швидко перетворилась в одну з найпопулярніших дитячих телепрограм. Учасники цієї передачі стали зірками світового масштабу — це і Джастін Тімберлейк, і Крістіна Агілера, і Брітні Спірс, і багато інших.


Слайд #11
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #11

Коли художні фільми та телевізійні програми компанії отримали широку популярність, Волт відчув бажання почати нову справу. Він задумався про парк, в якому діти і батьки могли б разом чудово проводити час, і 17 червня 1955 року розважальний курорт Disneyland прийняв перших гостей.


Слайд #12
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #12

Коли художні фільми та телевізійні програми компанії отримали широку популярність, Волт відчув бажання почати нову справу. Він задумався про парк, в якому діти і батьки могли б разом чудово проводити час, і 17 червня 1955 року розважальний курорт Disneyland прийняв перших гостей.


Слайд #13
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #13

На екрани виходять «Русалонька»


Слайд #14
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #14

 «Красуня і Чудовисько»


Слайд #15
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #15

«Аладдін»


Слайд #16
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #16

 «Король Лев»- один з найкасовіших фільмів в історії кінематографії.


Слайд #17
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #17

Влітку 2006 року глядачі побачили мультфільм «Тачки»


Слайд #18
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #18

Анімаційний фільм «Рататуй», що вийшов 2007, став справжньою сенсацією кіносезону.


Слайд #19
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #19

За вісім десятиріч The Walt Disney Company створила репутацію компанії № 1 в галузі сімейних розваг. Почав свій шлях у якості крихітної студії мультиплікаційних фільмів в 1920-х роках, сьогодні вона виросла до масштабу однієї з найбільших корпорацій світу і продовжує веселити мільйони сімей по всьому світу.


Слайд #20
Презентація на тему «Волт Дісней» (варіант 2) - Слайд #20