Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #1

Туристичні перлини Німеччини та Великобританії


Слайд #2
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #2

Лондонське око (London eye)


Слайд #3
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #3

Лондонське Око (англ. London Eye) — одне з найбільших оглядових колес у світі. Розташоване у Лондоні(Великобританія).З висоти 135 метрів (приблизно 45 поверхів) відкривається панорама практично на все місто. Колесо огляду — проект архітекторів Девіда Маркса і Джулії Барфілд , що переміг на конкурсі проектів споруд на честь настання другого тисячоліття. Втілення проекту в життя зайняло шість років.Після його спорудження в 1999 році і до 2006 року воно було найвищим оглядовим колесом у світі.З 20 січня 2011 року, його офіційна назва EDF Energy London Eye.


Слайд #4
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #4

Стіна(вал) Адріана


Слайд #5
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #5

Адріанів вал (лат. Vallum Aelium, англ. Hadrian's Wall) — потужне укріплення на території Британії збудоване за імператора Адріана (* 76, † 138) у 117–138 роках. Стіна Адріана була збудована з каміння різних розмірів: від сучасної цеглини до величезних брил. Більша частина валу збереглася до нашого часу, особливо середній відтинок, що знаходиться серед вражаючого ландшафту. Адріанів вал — улюблене туристичне місце в Північній Англії. 1987 року його проголошено пам'яткою Світової спадщини ЮНЕСКО. З валу відкривається чудовий вид на прилеглу місцевість.


Слайд #6
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #6

Біг Бен


Слайд #7
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #7

Біг-Бен (англ. Big Ben - Великий Бен) — найбільший із дзвонів у механізмі годинника башти Єлизавети у Лондоні. Часто Біг-Беном називають також і сам годинник, а також годинникову вежу, що є частиною архітектурного комплексу Вестмінстерського палацу, де розташовується відновлений після пожежі 1834 року британський парламент.


Слайд #8
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #8

Лондонський Тауер


Слайд #9
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #9

Лондонський Тауер (англ. the Tower, Tower of London) — укріплення, побудоване на північному березі ріки Темза, історичний центр міста Лондон. Одне з найстаріших історичних споруд Великобританії, що довгий час слугувало резиденцією англійських монархів. Сьогодні Тауер є одночасно пам'ятником історії та музеєм, включеним в список об'єктів, що належать до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.


Слайд #10
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #10

Бранденбурзькі ворота


Слайд #11
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #11

Бранденбурзькі ворота (нім. Brandenburger Tor) — архітектурна пам'ятка в Берліні (Німеччина). Автор проекту Карл Готтард Ланґганс. Будівництво тривало протягом трьох років (1788—1791), висота становить 20 метрів. Це перша споруда міста в стилі німецького класицизму. Створена вона за зразком Пропілей афінського Акрополя. Увінчує ворота шестиметрова бронзова квадрига (скульптор - Іоганн Готфрид Шадоу), якою управляє богиня перемоги Вікторія. Брандербурзькі ворота мали на меті персоніфікувати міць пруської армії.


Слайд #12
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #12

Кельнський собор


Слайд #13
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #13

Ке́льнський собо́р (нім. Kölner Dom, офіційно Hohe Domkirche St. Peter und Maria) — римо-католицька церква в Кельні,Німеччина. Тут знаходиться осідок архиєпископа Кельнського, а парафія підпорядковуєтся адміністрації Кельнської архидієцезії. Він відомий як пам'ятник християнства та Німецького католицизму зокрема, готичної архітектури і тривалої віри, і стійкості людей міста в якому він стоїть. Він присвячений Святому Петру іПресвятій Діві Марії. У ньому теж зберігаються мощі Трьох Царів та Святої Ірмґардіс. Собор входить до Світової спадщини, один з найвідоміших архітектурних пам'ятників у Німеччині, та найзнаменитіша пам'ятка Кельна


Слайд #14
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #14

Скелі Рюген


Слайд #15
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #15

Скелі Рюген


Слайд #16
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #16

Мюнхен


Слайд #17
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #17

Мю́нхен (нім. München) — місто на річці Ізар на півдні Німеччини, у федеральній землі Баварія. Вільне місто (нім. kreisfreie Stadt), яке одночасно є столицею Баварії та адміністративного округу Верхня Баварія.Назва міста походить від давньоверхньонім. Munichen — «у ченців». Населення Мюнхена — 1402455 осіб. Таким чином, Мюнхен є найбільшим містом Баварії і третім, після Берліна та Гамбурга, містом Німеччини. В Мюнхені знаходиться уряд Баварії, уряд області Верхня Баварія, а також уряд мюнхенського округу.


Слайд #18
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #18

Мю́нхен (нім. München) — місто на річці Ізар на півдні Німеччини, у федеральній землі Баварія. Вільне місто (нім. kreisfreie Stadt), яке одночасно є столицею Баварії та адміністративного округу Верхня Баварія.Назва міста походить від давньоверхньонім. Munichen — «у ченців». Населення Мюнхена — 1402455 осіб. Таким чином, Мюнхен є найбільшим містом Баварії і третім, після Берліна та Гамбурга, містом Німеччини. В Мюнхені знаходиться уряд Баварії, уряд області Верхня Баварія, а також уряд мюнхенського округу.


Слайд #19
Презентація на тему «Туристичні перлини Німеччини та Великобританії» - Слайд #19

Дякую за увагу
ПІДГОТУВАВ УЧЕНЬ 10-Б КЛАСУ СЗШ№68 М.ЛЬВОВА КОШЛО МАРКІЯН