Презентація на тему «Стінг»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #1

Sting
Робота учениці 9-Б класуМиніч Марини


Слайд #2
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #2

Стінг
Стінг (справжнє ім'я — Го́рдон Ме́тью То́мас Са́мнер).
Народився 2 жовтня 1951 — англійський рок-музикант і актор, лідер групи The Police в 1976-1984 роках.


Слайд #3
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #3

Свій псевдонім Стінг одержав за чорно-жовтий смугастий светр, у якому вперше з'явився на сцені.
Дієслово англ. to sting означає «жалити», у переносному значенні «уражати».


Слайд #4
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #4

The Police
В 1977 році барабанщик Стюарт Коупленд, гітарист Енді Саммерс і Стінг створили групу The Police. Їхня пісня «Roxanne», написана в стилі рок-регі, була швидко підхоплена BBC і миттєво стала хітом.
Насправді сингл виявився настільки вдалим, що студія A&M миттєво випустила їхній перший альбом «Outlandos D'Amour». Слід за першим успіхом пішли альбоми «Regata De Blanc», «Zenyatta Mondatta» й «Ghost in the Machine». У кожному з альбомів був принаймні один хіт.


Слайд #5
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #5

The Police
Випуск альбому «Synchronicity» в 1983 році і їх разючий сингл «Every Breath You Take» забезпечили їм своє місце в історії поп-музики. Після тріумфального світового турне Стінг вирішив, що із групою досяг усього, що міг, і група розпалася на злеті своєї популярності.


Слайд #6
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #6

Самостійна кар'єра Стінга склалася не менш успішно. Його перший альбом з елементами джазу «Dream of the Blue Turtles» став платиновим. Альбом «Soul Cages» (1991), запис якого збіглася із втратою батьків, і «Ten Summoner's Tales» (1993) представили Стінґа як зрілого композитора.


Слайд #7
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #7

Самостійна кар'єра
В 1987 році після турне з Blue Turtles Стінг записує альбом «Nothing Like The Sun» (назва була навіяна рядком із сонета Шекспіра). Альбом був записаний разом з Марсалісом і гітаристом Police Енді Саммерсом. Диск вийшов восени 1987 року й відразу ж виявився на верхніх рядках хіт-парадів по усім світі.


Слайд #8
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #8

«Мені довелося серйозно задуматися над тим, про що я, як музикант, повинен писати», — говорить він. — «Я не хотів прямо говорити про ситуацію, що виникла, однак зараз, коли я оглядаюся на ті пісні, написані з тих пір, всіх їх поєднує загальний настрій. Я думаю, що з людьми відбувається щось спільне, всі ми, незалежно від національності або віросповідання зв'язані прямо з однієї й тією же енергією, що тримає разом наш світ».
Назву цієї енергії Стінг виніс у заголовок свого нового альбому — «Sacred Love» («Священна любов»).


Слайд #9
Презентація на тему «Стінг» - Слайд #9

Музика Стінга – вічна