Презентація на тему «Податки і розвиток приватного бізнесу»


Рейтинг презентації 5 на основі 2 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Податки і розвиток приватного бізнесу» - Слайд #1

Податки і розвиток приватного бізнесу


Слайд #2
Презентація на тему «Податки і розвиток приватного бізнесу» - Слайд #2

Податки
Податки — це встановлені вищим органом законодавчої влади обов'язкові платежі, які сплачують фізичні та юридичні особи до буджету у розмірах і у терміни, передбачен их законодавством.
Податки – обов`язкові нормативні платежі в державний або місцевий бюджет, що їх вносять як окремі особи, так і підприємства різних форм власності.Історично це найдавніша форма фінансових відносин між державою і членами суспільства. За економічним змістом – це фінансові відносини між державою і платниками податків з метою створення загальнодержавного централізованого фонду грошових коштів, необхідних для виконання державою її функцій. На відміну від фінансів у цілому ці взаємовідносини мають односторонній характер – від платників до держави.


Слайд #3
Презентація на тему «Податки і розвиток приватного бізнесу» - Слайд #3

Податкове правопорушення
правопорушення, що посягають на податкові відносини, пов'язані з безпосереднім здійсненням податкових стягнень і безпосередньо спричинюють фінансові втрати держави, органів місцевого самоврядування;
правопорушення, що посягають на відносини, які забезпечують додержання встановленого порядку управління в сфері оподаткування.


Слайд #4
Презентація на тему «Податки і розвиток приватного бізнесу» - Слайд #4

Податки


Слайд #5
Презентація на тему «Податки і розвиток приватного бізнесу» - Слайд #5

Бізнес
Бізнес— підприємницька, комерційна чи будь-яка інша діяльність, що може суперечити закону і спрямована на отримання прибутку.
На основі партнерської (групової) форми власності розвивається бізнес добровільно офіційно зареєстрованих асоціацій двох і більше осіб. Партнери створюють компанії, товариства та інші організації і стають співвласниками спільної власності.


Слайд #6
Презентація на тему «Податки і розвиток приватного бізнесу» - Слайд #6

Як організувати приватний бізнес?
Для організації приватного бізнесу необхідно вибрати сегмент ринку, в якому спостерігається підвищений попит при недостатньому реченні. Для цього треба провести ряд маркетингових досліджень. Принцип, чинний ще 15-20 років тому, коли в Росії панував «ринок продавця», а підприємці пропонували не те, що треба було споживачам, а те, що могли, в даний час вже не працює.


Слайд #7
Презентація на тему «Податки і розвиток приватного бізнесу» - Слайд #7

Приватне підприємство
Приватне підприємство як одна з організаційно-правових форм юридичної особи набуло правової регламентації після вступу в дію Закону України «Про підприємства в Україні». Відповідно до ст. 1 цього Закону, ПП визначалось як підприємство, яке засноване на власності однієї особи. Водночас у зв'язку з тим, що згідно зі ст.1 Закону підприємство визначалось як юридична особа, то фізична особа — власник майна, автоматично ставала юридичною особою. В результаті цього виникала правова колізія.