Презентація на тему «Пірсинг»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #1

Пірсинг


Слайд #2
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #2

Пірсинг означає не що інше як «проколювання дірок», з подальшим носінням в них сережок, кілець, «штанг» і інших прикрас.


Слайд #3
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #3

Історія виникнення пірсингу


Слайд #4
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #4

Таким же давнім, як татуювання, є мистецтво пірсингу. Зараз проколеним язиком або пупком нікого не здивуєш. Пирсинг сприймається як один із напрямів боді-арту. Насправді він має тисячолітню історію.


Слайд #5
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #5

Тенденції останніх років не можуть не радувати любителів пірсингу. Зараз майже в кожної людини пробито вухо (можливо навіть не одне, і не один раз), модно робити пірсинг пупка, язика, підборіддя. Обмежень для сучасної людини вже не існує!


Слайд #6
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #6

Зараз пірсинг роблять усі — починаючи від маленьких дітей, яким дбайливі батьки відразу після народження відкривають шлях у світ моди і стилю, закінчуючи престарілими людьми, які не хочуть відставати від молоді.


Слайд #7
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #7

Дослідження показали — вік мумії більше за 5000 років, а мочка вуха була розтягнута приблизно до 11 міліметрів. Вуха муміфікованого тіла, мабуть, спочатку були проколені з ритуальною метою. Дуже багато примітивних племен вважало, що демони проникають у тіло людини через вухо, а проколювання вух і металеві прикраси допомагають запобігти проникненню демонів.


Слайд #8
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #8

Вплив пірсингу на здоров'я


Слайд #9
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #9

Модне захоплення пірсингом не таке безпечне, як може здатися на перший погляд. Інфекційні запалення на місці проколу, кровотечі, рани, що не гояться, виривання сережки й утворення великих шрамів і рубців — досить часті явища


Слайд #10
Презентація на тему «Пірсинг» - Слайд #10

Ризик насамперед полягає у величезній кількості небезпечних точок на наших тілах. Ті, хто став жертвою власної точкової географії, з ностальгією згадують свій гарний зір, слух, м'язи обличчя, які правильно працювали до проколів на вухах, бровах, носах.