Презентація на тему «Музей води»


Рейтинг презентації 4.2 на основі 5 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #1

Powerpoint Templates
МУЗЕЙ ВОДИ


Слайд #2
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #2

Водно-інформаційний центр (музей води) розташований в мальовничому місці, на одному з пагорбів у центральній частині міста Києва.


Слайд #3
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #3

Споруди Центру, а це  водонапірні башти та резервуари, побудовані більш 130 років тому, є фрагментом природно-культурного комплексу, відомого наразі як парк „Хрещатий”. Це місце, відоме раніше як Царський сад, закладений в 1743 р. за наказом імператриці Єлизавети Петрівни, являє собою величну пам‘ятку епохи українського барроко.


Слайд #4
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #4

Головною прикрасою парку залишаються відомі всім мальовничі краєвиди, що відкриваються з великої кількості оглядових майданчиків та ”Мосту кохання”, а також реконструйовані старовинні водонапірні башти та резервуари, на базі яких 24 травня 2003 р. було відкрито перший в Україні водно-інформаційний центр.


Слайд #5
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #5

Заклад користується великою популярністю серед киян та гостей міста, в тому числі з ближнього та дальнього зарубіжжя. Тому чи не кожного дня там можна побачити велику кількість людей, також тих, які просто прогулюються парком. А ми, навіть, були свідками весілля 


Слайд #6
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #6

Але перед цим відкриємо один секрет… Не одна пара приходила сюди як хлопець з дівчиною, а виходила у статусі заручених. І якщо хочете мати оригінальні фото у день вашого весілля – приходьте в Музей. Тут завжди радо зустрінуть і підкажуть найкращі ракурси для фотосесії. Ви точно матимете згадку на все життя!


Слайд #7
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #7

Але перед цим відкриємо один секрет… Не одна пара приходила сюди як хлопець з дівчиною, а виходила у статусі заручених. І якщо хочете мати оригінальні фото у день вашого весілля – приходьте в Музей. Тут завжди радо зустрінуть і підкажуть найкращі ракурси для фотосесії. Ви точно матимете згадку на все життя!


Слайд #8
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #8

А хочете дізнатися що там було ще? 
А ось...


Слайд #9
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #9

А хочете дізнатися що там було ще? 
А ось...


Слайд #10
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #10

Ну добре  Бачу аж очі вилазять з цікавості Якщо вже так бажаєте. Буду продовжувати 


Слайд #11
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #11

Цього року з нагоди Дня води, який відзначається світом 22 березня, у Музеї відкрилась нова відеоекспозиція на тему «Походження води на Землі». Така "зав'язка" на початку екскурсії стала ще однією "родзинкою" Музею. Відео на циліндричному екрані висотою понад 3 метри та об'ємний звук переносять глядачів у ті часи, коли формувалась Земля. Окрім того, фільм акцентує на унікальності глибоких артезіанських вод та їхній цінності для людини.


Слайд #12
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #12

Кожен з нас часом хоче повернутись у дитинство або загадати три бажання Золотій рибці. Також ми бачили тут високих начальників, які із задоволенням ставали у центр величезної мильної бульбашки. А ще в Музеї є акваріум, в якому «золотими рибками» аж кишить – тож вистачить на кожного.


Слайд #13
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #13

Щось трохи затягнулося… ПРОСТО ПІДИ І ПОДИВИСЬ, ЯКЩО ТИ ТАМ НЕ БУВ, то розповім найцікавіше, а ти навіть і оком не зморгнеш, тож давай йди поки не пізно!


Слайд #14
Презентація на тему «Музей води» - Слайд #14