Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3)


Рейтинг презентації 3.79 на основі 19 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3) - Слайд #1

Моя майбутня професія – лікар
Виконала
Лисечко Ірина


Слайд #2
Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3) - Слайд #2

Лікарське мистецтво формується не відразу, поступово виробляється вміння правильно говорити про хворобу, викладати факти так, щоб вони сприяли не погіршенню, а поліпшенню стану хворого.


Слайд #3
Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3) - Слайд #3

Збереження лікарської таємниці: - один із основних,фундаментальних морально-етичних принципівмедицини, в якому проявляється діалектичнеспіввідношення особистого і суспільного.


Слайд #4
Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3) - Слайд #4

Професія лікаря вимагає високої внутрішньоетичної культури. Довіри хворих. Медичний працівник - спокійний та впевнений, проте незарозумілий. Рішучість і швидкість висновків та дій поєднуються в ньому з співчутливістю й водночас делікатністю.


Слайд #5
Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3) - Слайд #5

Початки лікування виникли на найраніших стадіях існування людини. У стародавніх країнах Сходу набула розвитку жрецька, або храмова, медицина.Значних успіхів досягла медицина у античних державах(давньогрецький лікар Гіппократ, римський природознавець Клавдій Гален, александрійські лікарі Герофіл і Ерасістрат).Давньокитайська медицина використовувала понад 2000 лікарських засобів (женьшень, камфору та ін.),застосовувала метод голкотерапії. Відносно високого рівнядосягли в стародавній Індії анатомія і хірургія. Людей в основному лікували травами, які були зроблен самостійно.


Слайд #6
Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3) - Слайд #6

Я обираю медицину!
Я з впевненістю можу сказати, що цей крок є свідомий.У моїй родині багато лікарів. Я також хочу обрати цю стежку. Лікувати людей, рятувати їхнє життя, пізнавати людину з біологічної точки зору - ось що цікавить мене в цій професії, але найбільше я б хотіла працювати з дітьми, тобто бути дитячим лікарем - педіатром. Я сподіваюсь, що стану хорошим спеціалістом в області медицини.


Слайд #7
Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3) - Слайд #7

Я вважаю, що ґрунтовну освіту можна отримати саме в Львівському медичному університеті імені Данила Галицького.


Слайд #8
Презентація на тему «Моя майбутня професія – лікар» (варіант 3) - Слайд #8

Дякую за увагу!