Презентація на тему «Лікар»


Рейтинг презентації 4.11 на основі 9 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Лікар» - Слайд #1

Лікар
Лікар — фахівець із повною вищою медичною освітою, який професійно займається підтримкою або відновленням людського здоров'я, через запобігання (профілактика), розпізнавання (діагностика) та лікування захворювань і травм. Це можливо завдяки ґрунтовним знанням з анатомії, фізіології, хвороб і лікування, науки медицини, його досвіду та практики — мистецтва медицини.


Слайд #2
Презентація на тему «Лікар» - Слайд #2

Є дві професії від Бога- це лікар і вчитель...Батьком сучасної медицини і основоположником медичної галузі є Гіпократ. І сьогодні студенти-медики усіх навчальних закладів складають клятву Гіпократа


Слайд #3
Презентація на тему «Лікар» - Слайд #3

На мою думку, лікар- це найголовніша професія на світі, бо вони дарують життя і здоров'я, а це не купити ні за які гроші. Це- найголовіше.


Слайд #4
Презентація на тему «Лікар» - Слайд #4

На сьогодні відомо дуже багато спеціалізацій лікарів, наприклад: дитячі лікарі (педіатри); хірурги; травматологи; терапевти; стоматологи і т. д.


Слайд #5
Презентація на тему «Лікар» - Слайд #5

Стоматолог Хірург


Слайд #6
Презентація на тему «Лікар» - Слайд #6

Терапевт Педіатр


Слайд #7
Презентація на тему «Лікар» - Слайд #7

Медицина майбутнього
Ця професія залишатиметься актуальною впродовж багатьох років. Своєчасне виявлення хвороби є вирішальним фактором для ефективного лікування та попередження поширення хвороби. Регулярна діагностика- шлях до впевненого і здорового майбутнього людини і держави загалом.