Презентація на тему «Хмарні технології»


Рейтинг презентації 4.55 на основі 11 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Хмарні технології» - Слайд #1

За
Хмарні технології
чи
Проти
Вихід
Висновки
Схеми


Слайд #2
Презентація на тему «Хмарні технології» - Слайд #2

Хмарні технології – це і браузерний інтерфейс поштової скриньки, і можливість створення та редагування офісних документів онлайн, і складні математичні обчислення, для яких потужності одного персонального комп'ютера недостатньо. Якщо коротко, хмарні технології − це такі технології обробки даних, в яких комп'ютерні ресурси надаються інтернет-користувачу як онлайн-сервіси.
Найголовнішою функцією хмарних технологій є задоволення потреб користувачів, що потребують віддаленої обробки даних.
Головна
Вихід


Слайд #3
Презентація на тему «Хмарні технології» - Слайд #3

Для бізнесу хмарні технології мають суттєве значення, адже способів застосування хмарних технологій в бізнесі можна знайти безліч. Мабуть, основною перевагою є можливість зекономити на дорогому програмному забезпеченні. Адже не потрібно на кожен ПК працівника встановлювати дорогі офісні пакети та спеціалізовані програми обробки даних. Серед іншого, хмарні технології можуть дозволити усім працівникам фірми взагалі користуватися лише однією операційною системою, при цьому доступ до їх робочих місць відбувається за допомогою значно дешевших терміналів.
Незважаючи на очевидні переваги, концепція хмарних технологій піддається і значній критиці. Основні претензії пов'язані, насамперед, із безпекою, адже не кожному видається надійним зберігати особисті дані на віддаленому сервері.
Переваги та Недоліки
Головна
Вихід


Слайд #4
Презентація на тему «Хмарні технології» - Слайд #4

Висновки та рекомендації.
1. Сучасні хмарні технології (cloud computing) є прогресивним та перспективним рішенням, одним з елементів революційної «третьої ІТ-платформи». Їх швидке поширення зараз є одним з тих ключових трендів, що в найближчі 5-8 років помітно вплинуть на глобальний розвиток. 2.Використання хмарних технологій пов'язане не лише з величезним зменшенням витрат та інтенсифікацією, але і зі значущими споживацькими ризиками (передусім – ризики зберігання та передачі даних). З іншого боку, (а) хмарні рішення весь час вдосконалюються, і (б) хмарний провайдер сьогодні може досягти прийнятного рівня безпеки, акуратно дотримуючись низки умов.
3.Український хмарний ринок, на відміну від ринків США чи ЄС, нині знаходиться у «латентній фазі» розвитку – формування попиту і акумулювання первинного досвіду споживання хмарних рішень, – але за одностайними експертними прогнозами вже з наступного року і до 2015‑2016 рр. він демонструватиме експоненціальне зростання, характерне для хмарних ринків розвинених країн. Багаторазове збільшення ринку найближчими роками приведе до виникнення нового специфічного і значущого сектору української економіки та інфраструктури.
Такі перспективи розвитку актуалізують необхідність вироблення державою ефективної регуляторної політики.
Головна
Вихід


Слайд #5
Презентація на тему «Хмарні технології» - Слайд #5

Головна
Вихід


Слайд #6
Презентація на тему «Хмарні технології» - Слайд #6

Дякую за увагу!