Презентація на тему «Готуємось до ЗНО»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Готуємось до ЗНО» - Слайд #1

Готуємось до ЗНО
Загальна інформація
Поради
Золоті правила
Вихід
Інші джерела


Слайд #2
Презентація на тему «Готуємось до ЗНО» - Слайд #2

Згідно з Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2014 року, взяти участь у тестуванні зможуть тільки зареєстровані особи.
Реєстрація учасників ЗНО здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти з 3 січня до 5 березня 2014 року. Кожен учасник може зареєструватись для проходження зовнішнього незалежного оцінювання не більше ніж з чотирьох предметів.
Для реєстрації на ЗНО необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.
Майбутні учасники ЗНО можуть зареєструватись самостійно сформувавши комплект реєстраційних документів за допомогою спеціальної програми та відправивши реєстраційні документи поштою на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.
Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є «Сертифікат учасника ЗНО», що надсилається учаснику рекомендованим листом на поштову адресу вказану у реєстраційних документах. Зазначена адреса також використовується при розподіленні абітурієнтів між пунктами тестування.
Конкурсні предмети, з яких вступник має надати сертифікати ЗНО, визначені Умовами прийому до вищого навчального закладу.
Головна
Вихід


Слайд #3
Презентація на тему «Готуємось до ЗНО» - Слайд #3

Якому б стилю Ви не віддавали перевагу, на ЗНО краще прийдіть у строгому костюмі з піджаком («ЗНО для мене – завжди свято, професоре!») і зберігайте серйозність. Зовсім не обов'язково своїм зовнішнім виглядом дати зрозуміти, що Ви є пристрасним прихильником певного музичного напрямку, прибічником яких-небудь екзотичних переконань тощо.
Є така чудова фраза: «Потрібно - і полюбив!». Потрібно писати захоплені відгуки про твори Гоголя – будь ласка! Потрібно описати ще когось як негативного персонажа – пишете те, про що Вас просять. А перед тестуванням потрібно закохатися в той предмет, який здаєш. Тож словесно змалюйте інтерес та захоплення від предмету і повірте у це.
У пункт ЗНО прийти без запізнення, а краще за 15-20 хвилин до початку тестування.
При собі тримайте перепустку, паспорт і декілька (запасних) ручок.
Якщо на вулиці холодно, то вдягніться тепло, адже Ви сидітимете на тестуванні не одну годину.
Зберігайте спокій та впевненість.
Не вживайте в день тестування заспокійливих засобів! Вони можуть загальмувати здатність мислити, зробити Вас сонливим і байдужим до того, що відбувається.
Не хвилюйся!
Вихід


Слайд #4
Презентація на тему «Готуємось до ЗНО» - Слайд #4

Золоті правила успішної підготовки:1. Запам'ятовуючи інформацію, включайте логіку! Встановлюйте причинно-наслідкові зв'язки між різними блоками інформації. Це дозволить Вам створити цілісну картину вивченого матеріалу і спростити сприйняття нової інформації.2. Коли інформація "не лізе" у голову або просто не сприймається мозком - замінить розумову роботу фізичною - відвідуйте заняття спортивних секцій або просто здійсніть прогулянку на свіжому повітрі. Головне, щоб відпочинок був фізичний, щоб Ваше тіло рухалося, а мозок працював в іншому напрямку. У жодному разі це не може бути відпочинок на канапі перед телевізором чи за комп'ютером, або спілкування з товаришами у під'їзді чи біля нього.
Вихід
Головна


Слайд #5
Презентація на тему «Готуємось до ЗНО» - Слайд #5

http://zno-ua.net/ - Підготовка до ЗНО
http://testportal.gov.ua/ - Український центр оцінювання якості освіти
http://zno.yandex.ua/ - Тести
Знання - це скарб.
Життя не вічне.
Здійсни свою мрію.
Від ЗНО залежить твоє життя.
Головна
Вихід


Слайд #6
Презентація на тему «Готуємось до ЗНО» - Слайд #6

Дякую за увагу.