Презентація на тему «Французьке кіно»



Завантажити презентацію

Слайд #1
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #1

Французьке кіно


Слайд #2
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #2

Брати Люм'єр- родоначальники кіно


Слайд #3
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #3

Люк Бессон
французький кінорежисер, сценарист і продюсер. 


Слайд #4
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #4

Філіпп Гарель
сценарист, продюсер, режисер , актор


Слайд #5
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #5

Франсуа Озон
кінорежисер і сценарист


Слайд #6
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #6

Пьєр Рішар


Слайд #7
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #7

Пьєр Рішар


Слайд #8
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #8

Пьєр Рішар


Слайд #9
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #9

Жерар Депардьє


Слайд #10
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #10

Жерар Депардьє


Слайд #11
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #11

Жерар Депардьє


Слайд #12
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #12

Жанна Моро


Слайд #13
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #13

Жанна Моро


Слайд #14
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #14

Фільмографія
Останнє кохання(1949)
До останнього (1957)
Єва (1962)
Чудо (1987)
До завтра (1992)
Бальзак (1999)
Джульєтта (1953)
Блукаючий вогник (1963)
Щоденник покоївки (1964)
Кармель (2009)


Слайд #15
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #15

Фільмографія
Останнє кохання(1949)
До останнього (1957)
Єва (1962)
Чудо (1987)
До завтра (1992)
Бальзак (1999)
Джульєтта (1953)
Блукаючий вогник (1963)
Щоденник покоївки (1964)
Кармель (2009)


Слайд #16
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #16

Фільмографія
Останнє кохання(1949)
До останнього (1957)
Єва (1962)
Чудо (1987)
До завтра (1992)
Бальзак (1999)
Джульєтта (1953)
Блукаючий вогник (1963)
Щоденник покоївки (1964)
Кармель (2009)


Слайд #17
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #17

Ален Делон


Слайд #18
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #18

Ален Делон


Слайд #19
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #19

Ален Делон


Слайд #20
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #20

Ален Делон


Слайд #21
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #21

Жан Рено


Слайд #22
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #22

Жан Рено


Слайд #23
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #23

Жан Рено


Слайд #24
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #24

Жан Рено


Слайд #25
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #25

Жан Поль
 Бельмондо


Слайд #26
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #26

Жан Поль
 Бельмондо


Слайд #27
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #27

Жан Поль
 Бельмондо


Слайд #28
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #28

Жан Поль
 Бельмондо


Слайд #29
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #29

Луї де Фюнес


Слайд #30
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #30

Луї де Фюнес


Слайд #31
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #31

Луї де Фюнес


Слайд #32
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #32

Луї де Фюнес


Слайд #33
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #33

Луї де Фюнес


Слайд #34
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #34

Мішель Марсьє


Слайд #35
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #35

Мішель Марсьє


Слайд #36
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #36

Мішель Марсьє


Слайд #37
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #37

Мішель Марсьє


Слайд #38
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #38

Мішель Марсьє


Слайд #39
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #39

Мішель Марсьє


Слайд #40
Презентація на тему «Французьке кіно» - Слайд #40

Підготувала
учениця 11 класу
Магаляс Аліна


Завантажити презентацію