Презентація на тему «Аудитор»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Аудитор» - Слайд #1

АУДИТОР
Робота на урок економікиучня 11- А класу
Кармазіна Антона


Слайд #2
Презентація на тему «Аудитор» - Слайд #2

Хто такий аудитор?
Аудитор — фізична особа, що має право перевіряти стан фінансово-господарської діяльності організацій та установ на основі контракту, укладеного з підприємством за визначену плату та в ході перевірки складати аудиторський висновок, який має юридичну силу в суді.


Слайд #3
Презентація на тему «Аудитор» - Слайд #3

Аудитор – це професія, яка має суспільне значення. Аудиторів офіційно призначають. Але спершу потрібно довести, що дана особа підходить для цієї професії і володіє фаховими знаннями та навичками, що підтверджено процедурами допуску до іспиту та його складання.
Аудитор повинен мати вищу економічну освіту, необхідний досвід роботи. Це фахівець, який володіє широким кругозором у сфері економіки та фінансів, здатний брати відповідальність на себе.


Слайд #4
Презентація на тему «Аудитор» - Слайд #4

До обов'язків аудитора, зокрема, належать: проведення перевірки правильності бухгалтерського обліку підприємства, підтвердження повноти та достовірності річної фінансової звітності підприємства. Користувачами аудиторських висновків можуть бути засновники підприємства, державні регуляторні органи, інвестори, держава, суспільство.


Слайд #5
Презентація на тему «Аудитор» - Слайд #5

У яких установах може працювати аудитор?
Приватна практика, аудиторські компанії, крупні фінансово-промислові групи (на позиції внутрішнього аудитора), державні регуляторні органи тощо.


Слайд #6
Презентація на тему «Аудитор» - Слайд #6

Плюси та мінуси професії аудитора
Переваги: постійне вдосконалення професійних навичок та знань, знайомство із різноманітними видами бізнесу, відчуття значущості професії, гордість за власні знання та досягнення.
Вимоги: необхідність постійного інвестування у власні знання (постійне підвищення кваліфікації, навчання, самоосвіта, обмеження власного часу), часто ненормований робочий день, публічність, висока персональна відповідальність, неможливість займатися іншим бізнесом (аудит – виключний вид діяльності).


Слайд #7
Презентація на тему «Аудитор» - Слайд #7

Якими особистими якостями, на Вашу думку, повинен володіти аудитор?
Аудитор має бути високоосвіченим, професійним, мати широкий кругозір, високі аналітичні здібності, залишатися завжди незалежним, чесним, послідовним, здатним до постійної самоосвіти, дотримуватися високих етичних стандартів, бути стриманим, дипломатичним.


Слайд #8
Презентація на тему «Аудитор» - Слайд #8

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!