Презентація на тему «Найкращі web- ресурси»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #1

Найкращі web- ресурси
Підготував
Кас‘нчук Андрій
10-Б клас


Слайд #2
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #2

Виберіть що переглянути


Слайд #3
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #3

Google — найбільша пошукова система, що належить корпорації Google Inc.
Перша за популярністю, обробляє 41 млрд 345 млн запитів в місяць, може знаходити інформацію 195 мовами.
Підтримує пошук у документах форматів PDF, RTF, PostScript, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint та інших.
Назва Google походить від навмисно перекрученого Сергієм Бріном слова Гугол (Googol), яке означає «десять у сотому ступені» — 10100.


Слайд #4
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #4

На головній сторінці Google ми часто можем зустріти альтернативну назву в вигляді картинки.
Google також має інтернет-браузер Google Crome.
До змісту


Слайд #5
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #5

Вікіпе́дія —відкрита багатомовна енциклопедія, якою опікується некомерційна організація «Фонд Вікімедіа». Назва утворена від слів «вікі» (технології для створення сайтів) та «енциклопедія». Засновниками Вікіпедії є Ларрі Сенгер таДжиммі Вейлз. Офіційне відкриття відбулося 15 січня 2001 року. Вікіпедію використовують як джерело інформації.


Слайд #6
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #6

Так виглядає сторінка Wikipedia
Wikipedia має переклад своєї інформації на багатьох мовах світу (в тому числі і українська).
До змісту


Слайд #7
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #7

YouTube — популярний відеохостинг, що надає послуги розміщення відеоматеріалів, у 2013 році він поступався за популярністю лише соціальної мережі Facebook і пошуковику Google.com. Входить до трійки найбільш відвідуваних сайтів Інтернету. Користувачі можуть додавати, продивлятись і коментувати ті чи інші відеозаписи. Завдяки простоті та зручності використання, YouTube став одним із найпопулярніших місць для розміщення відеофайлів. Служба містить як професійні кліпи так і аматорські відеозаписи, включаючивідеоблоги. Заснований 14 лютого 2005 року.


Слайд #8
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #8

Сторінка YouTube
YouTube має свою систему переглядів.
Найпопулярніші канали
До змісту


Слайд #9
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #9

Facebook — веб-сайт популярної соціальної мережі, що почав працювати 4 лютого 2004 року. Засновником сервісу є Марк Цукерберг(Mark Zuckerberg). Станом на вересень 2012 року сайтом активно користуються понад 1 мільярд користувачів[1], більше половини з яких користується сервісом через мобільні пристрої.[2] За даними сайту Alexa.com Facebook є 7-им за відвідуваністю сайтом в Україні[3] та 2-им за відвідуваністю сайтом в США[4]. Кількість українських користувачів Facebook на жовтень 2011 сягає 1 730 тисяч[5].


Слайд #10
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #10

Найпопулярніші сторінки
Так виглядає головна сторінка
До змісту


Слайд #11
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #11

Yahoo!  — американська корпорація, що спеціалізується на Інтернет-службах, заснована випускниками Стенфордського університету в 1994 року. Корпорація надає низку інтернет-послуг, які об'єднані на веб-порталі: пошукова служба (Yahoo! Search), каталог сайтів (Yahoo! Directory), електронна пошта (Yahoo!Mail), Yahoo!Games, Yahoo!Groups, новини, веб-хостинг, погода, мапи та інші — разом на вересень 2007 року біля 60 сервісів.


Слайд #12
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #12

Так виглядає головна сторінка
Розподіл на розділи
Пошукова система
До змісту


Слайд #13
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #13

VK — найбільша соціальна мережа на теренах СНД. За даними сайту Alexa.com станом на червень 2013, перший за відвідуваністю сайт в Україні та Білорусії, другий в Росії, третій в Казахстані та 19-й у світі. У квітні 2011 щоденна аудиторія соціальної мережі перевищувала 25 мільйонів осіб.
Сайт спочатку позиціонував себе як соціальна мережа студентів і випускників елітних російських вищих навчальних закладів, пізніше — як універсальний засіб зв'язку для всіх соціальних груп і віків. У січні 2009 року «ВКонтакті» вперше обігнав за відвідуваністю на пострадянському просторі свого головного конкурента — «Однокласники». Зараз «ВКонтакті» є беззаперечним лідером в Україні та Росії серед соціальних мереж за відвідуваністю, на сайті зареєстрована переважна більшість української молоді, яка використовує цей сайт як універсальний засіб для спілкування і обміну даними.


Слайд #14
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #14

Головна сторінка ВКонтакті
Засновник сайту Павло Дуров
Так виглядає сторінка користувача ВКонтакті
До змісту


Слайд #15
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #15

«Яндекс» — російська ІТ-компанія, що володіє однойменною системою пошуку в Мережі та інтернет-порталом. Пошукова система «Яндекс» є четвертою серед пошукових систем світу за кількістю оброблених пошукових запитів (4,84 млрд, 2,8 % від світової кількості, статистика за грудень 2012 року). Станом на 8 лютого 2013 року, згідно з рейтингом Alexa.com, за популярністю сайт yandex.ru займає 20-е місце в світі і 1-е місце в Росії.


Слайд #16
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #16

Головна сторінка Яндекс
Яндекс-карти
Та багато іншого
До змісту


Слайд #17
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #17

Windows Live ID - сервіс ідентифікації і аутентифікації надається системою Windows Live. Використовується для єдиного входу на всіх мережевих сервісах Microsoft. Продукт має програмну документацію для вбудовування у власні програми та веб-сайти.
До змісту


Слайд #18
Презентація на тему «Найкращі web- ресурси» - Слайд #18