Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет»


Рейтинг презентації 5 на основі 2 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #1

Люди, які змінили ІнтернетВинт Серф та Роберт Кан
Презентація учениці 10-П класуЛіцею «Інсайт»Міхєєвої Анастасії


Слайд #2
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #2

Вступ
Кожного дня ми буваємо більш як на 500 веб – сторінок, самі цього не помічаючи. Кожна з цих сторінок відрізняється особливою будовою, змістом. Як так? Все дуже просто, точніше складно. Це TCP/IP - протокол керування передачею або міжмережевий протокол. Історія створення протоколу керування зародилося не сама по собі, а в голові у геніальної людини - Винт Серф. А згодом і Роберт Кан прієднався до нього.
22.09.2014
2


Слайд #3
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #3

Винт Серф
Народився один з «батьків» Інтернету у Нью - Хейвен, штат Коннектикут 23 червня 1943 року. Він закінчив Стенфордський університет зі ступенем бакалавра по математиці. Отримавши вищу освіту, Серф почав працювати у компанії IBM, але через час покинув її на продовжив навчання. Він отримав ступень магістра та доктора філософії по інформатиці. Чотири роки він був доцентом у Стенфордському університеті, і познайомився з Робертом Каном. Тут і починається все саме цікаве…
22.09.2014
3


Слайд #4
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #4

Цікаве про Винта Серфа
Основне місце в сьогоднішній роботі в області Інтернету Серф відводить розробці ідеї про міжпланетному Інтернеті.
У школі він відрізнявся незвичайним стилем одягу. Майже щодня він носив строгій костюм і краватку. Сьогодні Серф і раніше відомий своїм бездоганним стилем. Він зазвичай носить костюми-трійки.
"Ви створюєте свій власний світ, і ви є власником цього світу. Комп'ютер буде робити все, що ви запрограмуєте. Ви маєте справу з чудовою пісочницею, в якій кожна піщинка знаходиться під вашим контролем."
22.09.2014
4


Слайд #5
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #5

Роберт Кан
Кан народився 23 грудня 1938 р. у Нью – Йорку, де і отримав освіту інженера – електрика. Отримавши ступінь доктора філософії, він працює у державному агенстві з воєнних розробок ARPА. В 1972-1974 рр. Кан і Серф працюють над розробкою протоколу мережі ТСP.
22.09.2014
5


Слайд #6
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #6

TCP/IP
Для організації міжмережевих з'єднань, необхідний відповідний протокол. Усі параметри, від швидкості пере­дачі даних і до методів адресації при транспортуванні окре­мих повідомлень — визначаються і задаються протоколами, що використовуються в даній конкретній мережі.
22.09.2014
6


Слайд #7
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #7

TCP/IP
Ipвідповідає за доставку повідомлень за необхідною адресою. Ці протоколи були запропоновані в 1974 році Робертом Кеном, одним з основ­них розроблювачів ARPANET, і вченим-комп'ютерщиком Віктором Серфом. Необхідно мати на увазі, що TCP/IP не яв­ляється єдиним протоколом, що дозволяє з'єднувати різні ме­режі. Інтернет є багатопротокольною мережею, що інтегрує й інші стандарти.
22.09.2014
7


Слайд #8
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #8

Висновок
Кан та Серф стали одні з «батьків» Інтернету. Вони створили те, без чого н існувало би глобальної веб – мережі. Їхня праця була і буде титанічною, бо вони продовжують розробляти геніальні проекти. Вони починали як звичайні люди, і стали легендами. Це доводить те, що кожен з нас може змінити світ, як це зробили два товарища.
22.09.2014
8


Слайд #9
Презентація на тему «Люди, які змінили Інтернет» - Слайд #9

Використана література
http://geniusrevive.com/geniuses-ru
http://ru.wikipedia.org/wiki/
http://jewage.org/wiki/ru/Profile:P2133383200
http://esquire.ru/wil/vint-cerf
22.09.2014
9