Презентація на тему «Острови Фіджі»


Рейтинг презентації 4.33 на основі 3 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #1

Презентація :острова Фіджі
Підготувала учениця 10-Б класу
Демченко Дарина


Слайд #2
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #2

опис країни
Фіджі складаються з трьохсот дрібних острівців , загублених в Південній частині Тихого океану. Фіджі - це порятунок від стресів сучасного життя , шуму міст і від зимових холодів північної півкулі. Місце елітного відпочинку , де панує божественна гармонія первозданної природи , де невблаганний час уповільнює свій біг , і дитячі мрії про романтику далеких островів стають дійсністю . Острова Фіджі благословенні ласкавим сонцем , блискучим океаном , нескінченними пустельними пляжами , густими лісами і незайманими долинами. Блискуча ізоляція південних тихоокеанських островів від індустріальної сучасності - запорука Вашого чудового відпочинку на Фіджі .


Слайд #3
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #3

Географія
Республіка Фіджі, колишня британська колонія, розташована на однойменному архіпелазі в Тихому океані, на південь від екватора і на північ від тропіка Козерога, в 3000км на схід від Австралії.


Слайд #4
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #4

Клімат
Тропічний морський , жаркий і вологий. Південно-східні пасати взимку , тобто в період з травня по жовтень -листопад , приносять на острови сонячну і суху погоду. Температура повітря над центральними островами коливається в цей період від +18 С до +26 С. У період з грудня по квітень температура повітря помітно підвищується ( +28-32 С) , однак починається сезон дощів , що характеризується рясними тропічними зливами.
Найбільш сприятливий час для відвідин Фіджі - відносно суха зима ( з травня по жовтень- листопад) , коли температура не дуже спекотна , менше вологість повітря і ймовірність проходження тропічних циклонів мінімальна.


Слайд #5
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #5

Релігія
Більше половини (52%) жителів Фіджі - християни (методисти - 37%, католики - 9%). Також тут сповідують індуїзм (38% населення), іслам (близько 8%) та інші релігії. Також досить сильні старі тотемические вірування фіджійцев, здебільшого злилися з християнськими або индуистскими канонами.


Слайд #6
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #6

Віза
Для поїздки на Фіджі громадянам України не потрібно отримувати візу заздалегідь. При перетині кордону Фіджі в закордонний паспорт безкоштовно ставиться штамп дозволу на в'їзд і дає право на перебування в країні терміном на 4 місяці.


Слайд #7
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #7

НАЦІОНАЛЬНА КУХНЯ ФІДЖІ
На Фіджі кожен гурман знайде, чим порадувати свої смакові рецептори, вибираючи між національною фіджійськой, гострої індійської, китайської, корейської та японської кухнями. Національна кухня вельми екзотична. Ось її характерні представники: «какода» - маринована риба, тушкована в кокосовому молоці з лаймом, «ДУРУК» - місцевий овоч, за смаком нагадує аспарагус, «лово» - серія страв, приготованих в земляній печі.


Слайд #8
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #8

Транспорт
На Фіджі два міжнародні аеропорти , обидва знаходяться на о-ві Віті Леву . Прямих перельотів з Росії на Фіджі немає. Найбільш оптимальними за часом перельоту є рейси з Москви з транзитними зупинками в Токіо або Сеуле.Что стосується морських маршрутів , за винятком о-в Маманука і Ясава , до більшості невеликих островів архіпелагу можна дістатися лише на рейсових катерах і катамаранах. Наприклад , на острів Кадаву , який вважається досить великим островом , зовсім не ходять рейсові катери , для доставки на острів і назад готелі і курорти використовують свої власні катера.
Прокат автомобілів на Фіджі порівняно доріг. Але автомобіль - це кращий спосіб познайомиться з Фіджі , особливо якщо мова йде про великих островах .


Слайд #9
Презентація на тему «Острови Фіджі» - Слайд #9

Кінець
Дякую за увагу!