Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1)


Рейтинг презентації 5 на основі 2 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #1

Кіпр


Слайд #2
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #2

Республіка Кіпр — острівна держава на сході Середземного моря, 113 кілометрів на південь від Туреччини і приблизно 120 кілометрів на захід від узбережжя Сирії і Лівану. Одне з найпопулярніших туристичних напрямків Середземномор'я.


Слайд #3
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #3

Кіпр географічно розташований у Західній Азії (або на Близькому Сході), але політично і культурно він вважається частиною Європи. З давніх часів Кіпр завжди був одним з мостів між Європою і Азією.


Слайд #4
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #4

Кіпр є островом краси і країною контрастів. Прохолодні кедрові ліси в гірських масивах – повна зміна атмосфери і ландшафту після золотих, залитих сонцем піщаних пляжів. Спокій і тиша сіл різко контрастують з бурхливим життям сучасних космополітичних міст; вид розкішних готелів на березі моря змінявся дивовижними по красі природними пейзажами.


Слайд #5
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #5

Відпочинок на Кіпрі - справжній музей просто неба. Це одна з тих країн світу, де туризму надається виняткова увага на високому державному рівні. Поїздка на Кіпр це купання в чистому ніжному морі, загоряння під гарячим сонцем, задоволення комфортом готелю, місцевою кухнею, прекрасною природою цього острова.


Слайд #6
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #6

Тури на Кіпр переважно пляжні. Чудове Середземне море являє собою ідеальні умови для відпочинку. Шанувальники активного відпочинку знайдуть для себе всі можливості для заняття спортом, а любителі розваг оцінять місцеві бари і клуби. Тури на Кіпр на розчарують і тих, хто бажає екскурсійний відпочинок, адже на острові розташовано безліч історичних пам'яток світового значення.


Слайд #7
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #7

Але найбільш поширеним типом відпочинку на Кіпрі є - пляжний туризм. Що потрібно більшості людей, для повноцінного відпустки? Підставити на пляжі своє тіло теплим променям сонця і ласкавого морському бризу. Кіпр – одне з тих місць, де можна насолодитись пляжним відпочинком.
Основні курортні міста: Лімассол, Ларнака і Айя-Напа.


Слайд #8
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #8

Лімассол вважається найвеселішим містом. Це ще й "російськомовний" курорт острова. Для дітей тут працюють аквапарки, "луна-парк" і єдиний на Кіпрі зоосад в міському парку атракціонів. Курорт особливо добре підійде тим, хто хоче побувати в різних куточках острова, оскільки розташований він приблизно посередині між всіма визначними пам'ятками.


Слайд #9
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #9

Айя-Напа - популярний курорт, що ідеально підходить для молодіжного відпочинку. Аквапарк, широкі пляжі із золотим піском і дрібне безпечне море роблять це місце привабливим для сімейного відпочинку. У Айя-Напе також відпочиває чимало любителів водних видів спорту та активного відпочинку: тут можна зайнятися підводним плаванням, веслуванням, віндсерфінгом, риболовлею, покататися на водних лижах, катерах і яхтах.


Слайд #10
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #10

Ларнака - найпростіший з курортів Кіпру, він орієнтований на туристів з відносно невисоким достатком. Його можна рекомендувати для відпочинку з маленькими дітьми. Основна маса готелів тут - 2-3 * і недорогі апартаменти, розташовані в туристичній зоні на першій лінії. Підійде цей курорт і літнім людям, охочим відпочити з комфортом, але далеко від шуму великих міст.


Слайд #11
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #11

Список використаних джерел:
http://www.vip-travel.com.ua/kypr_geo.php
http://www.beetravel.com.ua/ua/krajini/tyru_na_kipr.html
http://uk.wikipedia.org/wiki/Кіпр
http://4tur.info/stati/plyagnij-turizm
http://www.arriva.kiev.ua/content/view/17/21/rowid,13/page,best_tours/
http://benefis-tur.ru/1017/


Слайд #12
Презентація на тему «Кіпр» (варіант 1) - Слайд #12

Дякую за увагу!!!