Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #1

Чи самотні ми у Всесвіті?


Слайд #2
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #2

Ми живемо на невеликій планеті, що рухається навколо незліченних зірок у Всесвіті. І тому важко примиритись з думкою про те, що ми самотні у космічному просторі. Більшість сучасних астрономів, фізиків і філософів вважають, що життя — поширене явище у Всесвіті і існує безліч світів з розумним життям.


Слайд #3
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #3

Рівень розвитку деяких цивілізацій може бути як нижчим, так і вищим за земний розвиток. Саме з вищими цивілізаціями нам, землянам, особливо цікаво встановити контакт. А може ці контакти були, але про це всі мовчать? Адже про прибульців так багато писалося в газетах і журналах, говорилося по радіо і телебаченню. Правда більшість цих повідомлень лише чутки


Слайд #4
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #4

Так чи були контакти з іншими цивілізаціями чи ні? Були. Це підтверджується багатьма свідками.


Слайд #5
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #5

Ось один із них:Пізно ввечері у вівторок 7 жовтня 1975 року 27-літньому Роберту Сафферну в селищі Брейсбрідж, Онтаріо, зателефонувала сестра, яка живе неподалік на тій же вулиці. Вона попросила його перевірити , що за дивне створіння стоїть недалеко від зерносховища. Сафферн доїхав до зерносховища. Не знайшовши там нічого незвичайного, він повернувся назад, маючи намір заїхати до сестри. Раптово, до свого повного здивування, він побачив прямо перед собою на дорозі темний у вигляді тарілки об'єкт діаметром 3,5-4 м


Слайд #6
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #6

За словами Сафферна, щойно він розвернув автомобіль, щоб їхати додому, на дорогу прямо перед автомобілем вибігла страшна людська фігура приблизно 1,2 м зросту, з непропорційно широкими плечима, одягнена в сріблясто — сірий костюм та в кулястому шоломі. Сафферн вдарив по гальмах, машину занесло на твердому покритті і йому ледь вдалося уникнути зіткнення з цією істотою, яка різко ухилилась вбік, добігла до краю дороги, перескочила через огорожу і вискочивши на поле, зникла.


Слайд #7
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #7

Правда це чи ні, вирішує сама людина. Кожен має право як заперечувати існування інших цивілізацій, так і наполягати на тому, що вони існують.


Слайд #8
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #8

Архімандрит Євстратій Зоря, прес-секретар Київської патріархії казав:“В інопланетян я не вірю, бо нема ніяких підстав вважати, що вони є. Вияви чогось незвичного, які люди часто поєднують з інопланетянами, насправді є каверзами злих духів.” Вірити в це чи ні, також вирішує особисто людина.


Слайд #9
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #9

У староруських літописних і фольклорних джерелах зустрічаються описи незвичайних небесних явищ і унікальних подій, що спостерігалися тодішніми мешканцями Київської русі. Ці описи мають цілу низку загальних рис, які неможливо пояснити, якщо розглядати що сталося тільки як звичайні атмосферні або космічні явища.


Слайд #10
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #10

Літописець Нестор оповідає про ціле нашестя незвичайних прибульців, що сталося в 1092 році:“Вночі стояв тупіт, щось стогнало на вулиці, нишпорили біси, як люди. Якщо хтось виходив з будинку, негайно невидимо уражений бував бісами виразкою і від того помирав. Потім почали і вдень являтися на конях, а не було видно самих, але видні були коней копита... І було знамення в небі — точно круг посеред неба превеликий”


Слайд #11
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #11

У свою чергу, в Іпатьєвському літописі XII століття говориться:“Було знамення за річкою Дніпро, недалеко від Києва: летів в небі ніби круг вогняний і змінював напрям..., а було це вдень”.


Слайд #12
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #12

Дивні “небесні об'єкти” відвідували Україну і в XIX столітті. Безліч цікавих документів про це зберігається в Центральному Державному архіві. Архівні папери, зокрема, детально описують події середини 1859 року, коли в Київській і Волинській губерніях відзначилося просто “нашестя НЛО”


Слайд #13
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #13

Для тих, хто скептично ставиться до подібного роду припущень, можна заспокоїти: дійсно, не усі наведені приклади мають пряме відношення до непізнаних літаючих об'єктів з передбачуваними слідами поза земних технологій. Певні явища можна пояснити специфічним станом людини , або якимось атмосферним явищем.


Слайд #14
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #14

Але варто зауважити, що в ті часи у небі не снували літаки і гелікоптери і будь-яке небесне явище відразу викликало увагу.


Слайд #15
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #15

Таємничі знахідки


Слайд #16
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #16

Вивчати минуле в плані виявлення доказів існування палеовізитів досить важко: легко зайти в безвихідь, помилитися або обдурити інших дослідників. Тим більше самі палеовізитологи можуть мати різні уявлення про один і той же артефакт і сперечатися про його походження. Тож вирішувати правда це чи видумки лише вам.


Слайд #17
Презентація на тему «Чи самотні ми у Всесвіті?» - Слайд #17

Дякую за увагу