Твір на тему: «Який відпочинок ви вважаєте найкращим?»


Рейтинг твору 3.96 на основі 173 голосів


Усі ми любимо канікули, відпустку, вихідні та свята, адже саме тоді в кожного з’являється час для омріяного і такого жаданого відпочинку. Мабуть, перелічити усі можливі види відпочинку неможливо, бо їх просто нереальна кількість, та й складати цей перелік необов’язково, але все ж у кожного з нас є свої конкретні, іноді специфічні вподобання. Тому далі я хочу трохи розказати вам, як я люблю відпочивати.

Я можу відпочивати зовсім по-різному, зазвичай, обираючи вид і спосіб відпочинку, я звертаю увагу на те скільки часу у мене є, яка погода за вікном і які в мене на той чи інший момент переважають інтереси. Якщо це вільна годинка після школи, що звільняється перед довгою підготовкою до наступного учбового дня, то у такий момент я частенько дивлюсь серію улюбленого серіалу, фільм, а іноді навіть і мультфільм, адже тоді мій вибір залежить уже тільки від настрою. У кінці важкого, напруженого дня я, як і всі підлітки, сиджу в Інтернеті, гортаю сторінки друзів у соціальній мережі, листуюсь зі знайомими, а якщо вистачає сил, то ще й берусь читати книжку. Читання — це справжній відпочинок для душі. Коли я розгортаю нову, ще не прочитану книжку, я одразу поринаю у незвіданий, потойбічний світ. Читаючи, насолоджуюсь красою паралельної реальності, майстерним словесним обрамленням, вдалими авторськими думками, а це допомагає набратись мені нових сил, забирає увесь негатив, який накопичується за цілий день. Відпочинок у вихідні дні виглядає у мене зовсім інакше, адже у мене з’являється набагато більше часу і можливостей ніж у звичайний будень. У вихідні, зазвичай, я відпочиваю активно: ходжу з друзями на вулицю, де ми граємо у рухливі ігри, а якщо це зимові вихідні, то ми граємо у сніжки, ліпимо снігових баб, малюємо ангелочків, їздимо на санчатах і ковзанах і навіть будуємо снігові замки. Увечері ж збираємось усією родиною і проводимо кілька годин за розмовами про приємне, ділимося секретами і разом дивимося телевізор. Але найбільше я люблю відпочивати на канікулах, а особливо на літніх! По-перше, тому що вони найдовші. А по-друге, бо погода у той період року найсприятливіша для будь-якого відпочинку. Влітку я їжджу у табори, кілька разів навіть бувала в наметовому містечку. Особливо полюбляю бувати у цю пору біля водойм! Лежиш собі, засмагаєш, коли є бажання — поплаваєш трохи, попірнаєш і знову на берег, на теплий, вигрітий сонечком пісок. Хіба це не справжній відпочинок?! Особисто мені він приносить колосальне задоволення.

Отже, я не можу назвати найкращий, найулюбленіший вид свого відпочинку, адже будь-який відпочинок поганим для мене бути просто не може. Але я спробувала хоча б поділитися з вами своїми поглядами і вподобаннями, а який вид відпочинку найбільше полюбляєте ви?