Твір на тему: «Якості, які найбільше потрібні молоді в сучасному суспільстві»


Рейтинг твору 3.66 на основі 306 голосів

Я вважаю, що чесність та відданість — це якості, які найбільше потрібні молоді в сучасному суспільстві. Завдяки цим рисам наступні покоління матимуть світле, безпечне майбутнє.

Хіба в суспільстві, у якому немає брехні, де не обдурюють, учиняють чесно, а говорять завжди щиро, не було б жити набагато краще? На мою думку, саме таке суспільство стало б найкращим осередком для гармонійного життя. Якщо б усе ґрунтувалося лише на правді, то сміливо можна було б довіряти кожному, не боятися бути обманутим, жити без страху, що тебе зрадять. Я переконана, що це може стати дійсністю, але тільки за умови, якщо молодь оволодіє такою рисою як чесність.

Ще однією якістю, яка є запорукою гармонійного існування, на мою думку, є відданість. Я переконана, якщо особа має таку рису характеру, то вона обов'язково знайде своє щастя — в сім'ї, роботі, країні... У період життя людина має бути відданою. Як на мене, саме віддана особа має справжню жагу до життя. Лише та країна, у якій живе відданий народ, зможе досягти найбільших вершин, у цьому я переконана.

Із трохи вище сказаного можна зробити висновок: чесність та відданість — найпотрібніші риси характеру, які знадобляться сучасному поколінню. Молодь з такими якостями є найкращими будівничими світлого майбутнього.