Твір на тему: «Мій улюблений сучасний герой»


Рейтинг твору 3 на основі 2 голосів

Напевно, для будь-якої людини, яка читає більше трьох книг на рік, назвати улюбленого героя — нелегке завдання, адже в кожному творі, навіть не в дуже цікавому, знайдеться персонаж, який нам імпонує.

Постать, на якій зупинився мій вибір — звичайна дівчина зі звичайної родини, проте вона має неабиякий розум і величезний талант. Найкраща учениця Гоґвортсу, ходяча енциклопедія різноманітних заклять і настоїв, борець за справедливість, міс «Правильність»… Усе ще не здогадались про кого я? Так, це Герміона із серії романів про Гаррі Поттера видатної британської письменниці двадцять першого століття Джоан Роулінг.

Герміона не така, як усі середньостатистичні дівчата: краса й вечірки для неї не головне, на перше місце поставлені знання. Уже з перших днів навчання маленька чарівниця завойовує авторитет всезнайки: старанно вчить те, що кажуть учителі, виконує домашні завдання, на уроках найвище тягне руку, відвідує усі заняття, а часом встигає навіть на два одночасно! І хоч інколи чаклунка буває трішки зарозумілою, проте завжди приходить на допомогу своїм друзям. Гаррі та Рону були б непереливки, якби не Герміона. Також дівчина любить порядок і дисципліну, а оскільки вона відмінниця, то цей мікс часто здається одноліткам занудним.

Друзі цінують її не лише за знання, вони знають також про чесність, справедливість, хоробрість, благородність її натури. Саме тому, до речі, чарівниця потрапила до факультету, що носить ім’я славного Ґодрика Ґрифіндорке.

Якщо описувати нашу героїню, неможливо оминути тему кохання, адже, як каже народна мудрість: «Найважливіше для дівчини — це вдало вийти заміж». Спочатку її, здавалось, зовсім не цікавили амурні справи, аж у сьомій книзі вона починає зустрічатись із Роном і згодом бере з ним шлюб.

Герміона Ґрейнджер має мільйони фанатів у всіх куточках планети. Прочитайте «Гаррі Поттера» — і ви теж обов’язково закохаєтесь у цю гарненьку чаклунку.