Твір на тему: «Друг — це той, хто входить у твої двері, коли весь світ виходить з них»


Рейтинг твору 3.78 на основі 9 голосів

Я часто замислювався над тим, що таке дружба, кого можна вважати справжнім другом. У кожної людини є свій погляд на це питання. Для когось друзі це люди, з якими весело відпочивати, інші вважають друзів другою родиною. Але я вкладаю свій зміст у це поняття.

Дружба це не лише спільні інтереси, довгі розмови та цікаві прогулянки. Не можна кожного, з ким тобі подобається проводити час, називати другом. На жаль, більшість із нас так і робить. Саме тому дружба знецінюється.

Особисто я вважаю другом того, хто завжди мене підтримає, не зрадить та залишиться зі мною до кінця. Мені в цьому дуже пощастило. Одного із своїх однокласників я можу назвати справжнім другом. Це саме та людина, яка була зі мною завжди. Він радіє моїм успіхам та співчуває невдачам. А ще цей хлопець ніколи не залишав мене в скрутну хвилину.

Мій друг був зі мною, коли я вирішив кинути заняття, яким займався дуже довго. Я грав у футбол з дитинства. Мої батьки завжди бачили мене видатним спортсменом, відомим футболістом. Я не заперечував, адже не хотів їх розчаровувати. Але раптом я зрозумів, що футбол мене не привалює. Я не бачив свого майбутнього в спорті. Значно більше мені подобалися співи, я вирішив піти до музичної школи. Моя мати була дуже засмучена. Батько повторював, що я втратив багато років, що кидати футбол не має сенсу. Люди, яких я вважав своїми друзями, засуджували мене.

Лише мій найкращий друг повністю підтримав мене. Він намагався бути зі мною, коли всі інші тільки засуджували та давали безглузді поради. Мій друг розумів мене, я відчував тиску з його боку. Він завжди був на моєму боці. Саме це допомогло мені змінити своє життя на краще. Завдяки йому я зробив правильний вибір, що позитивно вплинув на мене. Зараз я роблю те, що мені подобається. Більш того, мої батьки та знайомі зрозуміли, що вони помилялися.

Отже, я можу з легкістю відповісти, хто такий справжній друг. Це та людина, яка завжди з тобою. Я маю на увазі не фізичну присутність, а саме моральну підтримку. Мало дивитися з кимось однакові фільми чи слухати схожу музику. Не достатньо просто гуляти разом чи розважатися. Для мене важлива душевна спорідненість, взаємна підтримка, співчуття. Справжній друг ніколи тебе не кине у складній ситуації, він допоможе зробити правильний вибір, коли всі інші ігнорують чи засуджують. Я повністю згоден із твердженням, що друг — це той, хто входить у твої двері, коли весь світ виходить з них.