ГДЗ до комплексного зошита для контролю знань з української мови 9 клас В.Ф. Жовтобрюх 2009 рік


Рейтинг ГДЗ 4.03 на основі 69 голосів

ГДЗ до комплексного зошита для контролю знань з української мови 9 клас В.Ф. Жовтобрюх 2009 рік

Готова домашня робота з української мови для 9 класу
Рішення та відповіді до комплексного зошита для контролю знань з української мови для 9 класу
2009 рік


Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Домашні завдання з рідної мови виконуємо на відмінно

Для того, щоб успішно вивчати рідну мову, потрібно запам’ятовувати багато правил, виконувати різні вправи, писати твори та диктанти. У 9 класі цей список стає значно ширшим, ніж був раніше, а підручник – складнішим. Тому школярі працюють не тільки у робочих зошитах, їм пропонують комплексний зошит з української мови В.Ф. Жовтобрюх із різноманітними тестовими та іншими завданнями. Частину вправ учні виконують в класі, а решту – вдома. З домашніми завданнями справитися самотужки буває складно, тому пропонуємо скористатися перевіреним способом – готовими домашніми завданнями.

ГДЗ – це доступні підказки та контроль отриманих знань

Стереотипне уявлення про решебник як автоматичне списування, давно розвіялося. Адже основна мета його створення – допомогти дев’ятикласникам самостійно перевіряти виконані домашні завдання, щоб вдосконалювати знання. Не списувати, а саме перевіряти! Адже в процесі вивчення нових тем можуть виникати труднощі. І якщо вчасно не зуміти розібратися з навчальним матеріалом, то це негативно позначиться на подальшому вивченні предмету. Ось чому ми пропонуємо скористатися ГДЗ. З його допомогою можна вивчити матеріал, який школяр у 9 класі пропустив чи не до кінця зрозумів із пояснення вчителя.

Скористатися онлайн ГДЗ – зручно і просто

Система користування онлайн решебником надзвичайно проста:

  • із будь-якого комп’ютерного чи мобільного пристрою за допомогою Інтернету без реєстрації заходите на сайт GDZ4YOU;
  • завдяки зручній пошуковій системі миттєво знаходите потрібний предмет;
  • по нумерації відкриваєте необхідну вправу;
  • звіряєте свою відповідь із відповіддю в ГДЗ.

Якщо раптом в домашній роботі вони не сходяться, в учня є можливість прочитати детальне пояснення та зрозуміти, у чому справа. А значить – у майбутньому не допустити подібну помилку.

Легко долати труднощі при вивченні української літератури

За допомогою ГДЗ школярам вдасться значно покращити знання й з української літератури. Адже розв’язник містить відповіді на тестові завдання та підсумкові роботи. Потіште своїх батьків та педагогів високими оцінками і станьте відмінником, користуючись універсальним решебником.