ГДЗ до робочого зошита з основ здоров’я 9 клас О.В. Тагліна 2017 рік


Рейтинг ГДЗ 3.52 на основі 92 голосів

ГДЗ до робочого зошита з основ здоров’я 9 клас О.В. Тагліна 2017 рік

Готова домашня робота з основ здоров’я для 9 класу
Рішення та відповіді до робочого зошита з основ здоров’я для 9 класу
2017 рік


Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Головне про здоров’я – у рішеннях для 9 класу

Аби вберегти себе, школярам потрібно вивчати базис, на якому будується здоров’я людини. Для цього і створений робочий зошит, який пропонує О. В. Тагліна. Наші готові домашні завдання з основ здоров’я дадуть відповіді на ті питання, які ви знайдете в зошиті авторки. Рішення поділени на 4 розділи, практичні вправи та тематичний контроль.

Вивчаємо складові здоров’я на 12 балів

Фізична, психічна, духовна, соціальна складова…розібратися у їх відмінностях без складнощів допоможе ГДЗ з основ здоров’я, покликане дати можливість дев’ятикласнику перевірити себе самостійно вдома, без допомоги вчителя поглибити знання у цікавих темах та 12 балів завершити семестр.

Тематичний контроль не страшний з GDZ4YOU

На вас чекає контрольна? Смартфон та планшет можуть перетворитися у надійних помічників, адже з їх допомогою ви швидко і безкоштовно знайдете відповіді на нашому сайті. А ще для використання навчальних матеріалів не треба витрачати багато часу – все доступно онлайн і без реєстрації.

Чергова лабораторна з біології? Рішення є!

Основи здоров’я – це теж частина дисципліни під назвою «біологія». Цей предмет передбачає немало практичних завдань. Наші готові домашні завдання з біології чекають на дев’ятикласників, які хочуть на відмінно здавати лабораторні роботи.