ГДЗ до підручника з історії 6 клас С.О. Голованов, С.В. Костирко 2006 рік


Рейтинг ГДЗ 3.77 на основі 39 голосів

ГДЗ до підручника з історії 6 клас С.О. Голованов, С.В. Костирко 2006 рік

Готова домашня робота з історії для 6 класу
Рішення та відповіді до підручника з історії для 6 класу
Історія стародавнього світу
,
2006 рік

Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Світ та його історія – вивчаємо предмет з ГДЗ

У 6 класі у переліку предметів з’являється історія стародавнього світу за підручником С.О. Голованова, С.В. Костирко. Це низка захопливих пізнавальних уроків, з яких учні багато дізнаються про минуле різних сучасних країн, здійснюють уявні подорожі у часі й просторі. А також вчаться аналізувати, пишуть реферати і контрольні роботи. Та, навіть вивчаючи улюблені предмети, можна стикнутися з складним завданням. Ніби і параграф добре вивчений, а знань все одно не вистачає. Вирішити допоможе решебник, який містить відповіді на всі запитання за даним підручником.

Перевірка домашніх завдань буде успішною

Якщо на домашнє завдання вчитель попросив виконати тести по темі відповідного розділу, то учневі кортить швидше дізнатися, чи правильно він впорався. Адже деякі пункти могли викликати сумніви чи труднощі у виборі відповіді. Просто треба скористатися ГДЗ, де шестикласник зможе самостійно перевірити свою роботу. А, отже, кожен має шанс отримати високу оцінку на наступному уроці. Якщо, починаючи з 6 класу, дитина зацікавиться предметом, то їй легше буде справлятися з завданнями у старших класах.

Скористатися ГДЗ можна в онлайн режимі

Досить витрачати час на пошуки інформації у різноманітних посібниках! Щоб впоратися з домашнім завданням, треба зайти на портал GDZ4YOU і знайти необхідну відповідь. Це зручна і вигідна можливість не тільки швидко виконати завдання, а ще й безкоштовно скористатися даним ресурсом. Не потрібно реєструватися, використовувати паролі, які постійно забуваються. З будь-якого комп’ютерного пристрою чи мобільного гаджету в зручний час можна зайти на сайт і знайти потрібну інформацію.

Історія світу та України у питаннях і відповідях

Вивчаючи історію стародавнього світу, треба не менше уваги приділяти вивченню історії України. Адже це наше минуле, яке варто пам’ятати і гордитися ним. У решебнику є відповіді на найбільш складні і заплутані завдання з цього предмету. Вони допоможуть учням отримувати 12 балів на кожному уроці історії.