ГДЗ до зошита для контролю навчальних досягень учнів з математики 5 клас Н.А. Тарасенкова, І.М. Богатирьова 2013 рік


Рейтинг ГДЗ 3.8 на основі 20 голосів

ГДЗ до зошита для контролю навчальних досягень учнів з математики 5 клас Н.А. Тарасенкова, І.М. Богатирьова 2013 рік

Готова домашня робота з математики для 5 класу
Рішення та відповіді до зошита для контролю навчальних досягень учнів з математики для 5 класу
, , ,
2013 рік


Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Складна, але цікава математика з ГДЗ

Перейшовши до 5 класу, школярі одразу помітять, що математика стала цікавішою, але разом з тим складнішою. Виявляється таблиця множення – це ще не найскладніше, що може бути. Тож пізнавай нові теми разом з однокласниками швидко та ретельно. Цьому сприятимуть пояснення вчителя, підтримка батьків та навчальний матеріал у підручнику з математики для 5 класу Н.А. Тарасенкової, І.М. Богатирьової. Додатковою запорукою успішно виконаних вправ та задач стане решебник до даного підручника. Для того, щоб ти не розгубився у світі цифр і формул, скористайся підказкою.

Завжди можна виявити допущену помилку

Якщо ти без успіху витратив багато часу на розв’язання задачі з математики, а треба виконати й інші домашні завдання, не переймайся. Використай підказку, яка допоможе зрозуміти, де ти припустився помилки. Адже у 5 класі цей предмет на уроках вже пізнають глибше. І не лише від вчителя, а й від прагнення п’ятикласників залежать успіхи у вивченні кожної теми.

Збірник відповідей допоможе отримати 12 балів

Скільки б не завдавали додому завдань, учень може справитися з усім, адже йому допоможе портал GDZ4YOU. Правильні відповіді з поясненнями можна отримати безкоштовно. А відсутність обов’язкової реєстрації полегшує доступ до сайту. Це збірник відповідей, який завжди під рукою у телефоні чи планшеті. А тепер він містить не тільки відповіді на домашні завдання, а й на самостійні, контрольні та тематичні. Тому стане в пригоді також під час занять.

Вивчай англійську мову з задоволенням

Ти вже в п’ятому класі, а, значить, кількість домашніх завдань збільшується. Чи не з кожним предметом виникають труднощі. Наприклад, з англійською мовою, яка стала на порядок складнішою, ніж була в початкових класах. Не здавайся, якщо не можеш виконати вправу чи підготувати переклад – ГДЗ завжди допоможуть отримати гарну оцінку.