ГДЗ до тест-контролю з української літератури 11 клас А.С. Марченко 2010 рік


Рейтинг ГДЗ 4.04 на основі 76 голосів

ГДЗ до тест-контролю з української літератури 11 клас А.С. Марченко 2010 рік

Готова домашня робота з української літератури для 11 класу
Рішення та відповіді до тест-контролю з української літератури для 11 класу
2010 рік


Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Чарівний світ слова з ГДЗ

Кожен шкільний предмет по-своєму цікавий і захоплюючий, але українська література виділяється з-поміж них. Поетичне слово українських митців проймає душу, а прозові твори розкривають таємниці людського життя та стосунків. Але самого читання творів недостатньо, потрібно вміти аналізувати і робити висновки з прочитаного. Отримані знання перевіряються тест-контролем. Решебник для 11 класу автора А.С. Марченко допоможе достойно скласти всі види оцінювання з цього предмету. У збірнику представлені всі варіанти правильних відповідей для успішного складання тестів з української літератури.

Три причини скористатися решебником

  • Щоб перевірити власні знання.
  • Десятикласники можуть самостійно перевірити свій рівень знань та заздалегідь підготуватися до проходження тестів з цього предмету.

  • Щоб відновити в пам’яті пройдені теми.
  • Під час виконання домашніх завдань потрібно час від часу повертатися до вивченого матеріалу, щоб запам’ятати його надовго.

  • Щоб поповнити свій багаж знань.

В десятому класі варто приділяти особливу увагу кожному предмету, адже попереду - випускний, а поряд із ним – проходження ЗНО.

ГДЗ онлайн – ваша успішність у ваших руках

Готуватися до проходження тестів можна навіть на перерві чи по дорозі додому. Для цього треба мати лише мобільний пристрій з доступом до всесвітньої мережі та знати про наш портал GDZ4YOU. Так ви зможете скористатися безкоштовно підказками онлайн. Варто лише захотіти глибше зануритися у літературну творчість українських митців слова.

Політ фантазії не тільки з українською літературою, а й всесвітньою літературою

Чому б не скористатися підказками й до такого предмету, як всесвітня література? Адже літературне слово українських письменників потрібно розуміти у широкому контексті. А тому поряд із виконанням домашніх завдань із української літератури варто скористатися допомогою решебника і з всесвітньої літератури.