ГДЗ до підручника з інформатики 10 клас Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко 2010 рік (рівень стандарту)


Рейтинг ГДЗ 4.15 на основі 20 голосів

ГДЗ до підручника з інформатики 10 клас Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко 2010 рік (рівень стандарту)

Готова домашня робота з інформатики для 10 класу
Рішення та відповіді до підручника з інформатики для 10 класу
Рівень стандарту
, , ,
2010 рік

Завантаження...

Обери відповідь до вправи



ГДЗ мають відповіді на усі запитання з інформатики

Якщо шкільна програма в 10 класі передбачає вивчення інформатики на рівні стандарту за підручником Й.Я. Ривкінд, Т.І. Лисенко, то учням доведеться вивчити основи інтернет-технологій, основні програми, систему управління базами даних та інші важливі теми. Проте на кожне складне завдання у решебнику є проста відповідь. І якщо ним скористатися, то можна покращити успішність та підвищити оцінки. Не знаєш сам рішення задачі? – Не проблема! ГДЗ створені для того, щоб тобі допомогти.

Послідовність дій можна звірити з решебником

Зазвичай, найбільше труднощів у 10 класі виникає під час застосування алгоритмів дій програм. Для того, щоб десятикласник не помилився десь у пунктах й успішно завершив роботу, у готових домашніх завданнях описані всі особливості складання програм та їх функціонування. Ними можна скористатися навіть на уроці, щоб перевірити, чи правильно виконане чергове завдання.

Будні школярів полегшать ГДЗ

Кілька років тому готові домашні завдання були тільки у книжковому форматі, а вже сьогодні – це сучасна оновлена версія онлайн, якою можна користуватися в необмеженому доступі на безоплатній основі. Заходьте на портал GDZ4YOU, який створений спеціально для того, щоб полегшувати будні школярів. Тепер складні домашні завдання, об’ємні самостійні роботи та контрольні тести підвищеної складності не будуть тягарем для школярів.

Десятикласники зуміють вивчити усі предмети

Інформатика – важливий предмет в сьогоднішньому суспільстві. Але окрім неї у 10 класі вивчають цілий ряд гуманітарних предметів та точних наук. Щоб пізнати якомога більше і при цьому раціонально використати час, школярі звертаються до ГДЗ. Адже це перевірений спосіб отримати хороші оцінки та потішити знаннями учителів.