ГДЗ до підручника з географії 10 клас В.Ю. Пестушко, Г.Ш. Уварова 2010 рік


Рейтинг ГДЗ 4.18 на основі 40 голосів

ГДЗ до підручника з географії 10 клас В.Ю. Пестушко, Г.Ш. Уварова 2010 рік

Готова домашня робота з географії для 10 класу
Рішення та відповіді до підручника з географії для 10 класу
,
2010 рік

Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Географічні подорожі допоможуть здійснити ГДЗ

Усі мріють здійснити кругосвітню мандрівку, а на уроці географії такі мрії частково збуваються. Нехай тільки з допомогою карти і захоплюючих розповідей вчителя, але учням вдається так багато дізнатися про світ. Особливості континентів, країн, міст, океанів – усе викликає цікавість. Слухати вчителя легко, зате складніше писати контрольні та самостійні роботи, виконувати домашні завдання. Якщо школяр відчуває, що йому потрібна допомога, значить час скористатися решебником, який відповідає програмі підручника з географії за 10 клас В.Ю. Пастушко, Г.Ш. Уварової. Тут знайдуться відповіді на усі запитання та завдання.

Десятикласники легко вивчать географію

У сучасного учня 10 класу для вивчення географії є багато посібників – атласи, контурні карти, підручники, додаткові посібники. Комплексно користуючись ними, десятикласник не тільки вчиться читати позначки на картах, а сам наносити їх. Ознайомившись з черговим параграфом, він дізнається нову інформацію, відповідно до якої готує домашні завдання. Навіть якщо певні пункти будуть складні, то із готовими домашніми завданнями їх легко вирішити. А результатом сумлінної роботи та самоперевірки вдома стануть високі бали в школі.

Заходь на сайт GDZ4YOU будь-коли

Навіть маючи всі необхідні навчальні матеріали для вивчення географії, учень може й не знайти потрібної інформації або неправильно її розтлумачити. Тому безкоштовний вхід на сайт GDZ4YOU у зручний час допоможе зорієнтуватися у складній темі та стовідсотково знайти правильну відповідь. Достатньо через будь-який гаджет підключитися до Інтернету та увійти до порталу. І не треба витрачати час на реєстрацію, щоб отримати потрібні дані.

Кожен шкільний предмет складний по-своєму

На уроці географії учні здійснюють уявні подорожі навколо світу, а на уроках фізики та хімії через лабораторні і практичні заняття вивчають процеси, що відбуваються у цьому світі. ГДЗ полегшить вивчення складних тем з усіх предметів не тільки для учнів, а й для батьків, які хвилюються за успішність своїх дітей.