ГДЗ до підручника з букваря 1 клас М.С. Вашуленко, О.В. Вашуленко 2012 рік


Рейтинг ГДЗ 4.24 на основі 17 голосів

ГДЗ до підручника з букваря 1 клас М.С. Вашуленко, О.В. Вашуленко 2012 рік

Готова домашня робота з букваря для 1 класу
Рішення та відповіді до підручника з букваря для 1 класу
,
2012 рік


Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Вчимося писати та читати з першим ГДЗ до буквара для 1 класу

Дорослі настільки звикли володіти інформацію і кожного дня обробляти величезні об’єми інформації, що часом їм не зрозуміти, чому першокласникам так важко запам’ятати ту чи іншу букву або словосполучення. Полегшити життя маленькому школяреві та його батькам можуть готові домашні завдання до буквара М. С. Вашуленко та О. В. Вашуленко. Ці рішення поділені на чотири частини – «Батьківщина», «Букви», «Апостроф» та «Хороші звичаї» Таким чином учні 1 класу комплексно дізнаються про алфавіт та найпростіші поняття.

Відповіді до буквара для 1 класу побудують основу на все життя

Саме цей підручник вважається найважливішим у житті першокласника, адже без нього осягнути навчальну програму неможливо. На перших порах працювати напряму з букварем може бути складно і для учнів першого класу, і для їх батьків. Саме тому для кращого засвоєння тем ми пропонуємо виконувати домашнє завдання з нашими рішеннями, які допоможуть уникнути серйозних складнощів і підвищити успішність дитини у школі за дуже короткий час.

Привчаємо учнів 1 класу до цифрових технологій змалечку

Можливість вчитися онлайн – це перевага життя в онлайн-ері. І хоча комп’ютер, планшет чи смартфон часто видаються для дорослих марною тратою часу, з GDZ4YOU його можна буде провести з користю, скориставшись нашими ГДЗ і покращивши свої знання. На нашому сайті всі навчальні матеріали доступні безкоштовно та без реєстрації.

Усі алфавіти інших країн разом з нашим порталом

Уже з перших пір першокласники можуть вивчати не тільки свою, а й іноземну мову. А чим більше мов він знає, тим краще розвивається логіка та мислення. Разом з готовими домашніми завданнями з німецької мови для 1 класу ці процеси будуть покращуватися значно швидше, ніж у тих школярів, які працюють самостійно.