Презентація "Карлос Рей Норріс"

Попередній слайд
Наступний слайд


Завантажити презентацію "Карлос Рей Норріс"
Слайд #1
Карлос Рей Норріс


Слайд #2
Біографія
Чак Норріс (англ. Chuck Norris, повне ім'я Карлос Рей Норріс молодший, англ. Carlos Ray Norris Jr.; 10 березня 1940, Раян, Оклахома, США) — американський кіноактор і майстер бойових мистецтв, зірка Голлівуду та інтернету, популярний виконавець головних ролей у фільмах-бойовиках. Однією з найвідоміших його ролей є рейнджер Вокер із серіалу «Вокер, техаський рейнджер».


Слайд #3
Шлях до визнання
Карлос Рей Норріс молодший народився 10 березня 1940 року в маленькому містечку Раяні, штат Оклахома. Батько Норріса — автомеханік, при цьому любитель неабияк випити. Дід Чака був ірландцем, а мати походила з індіанців черокі. Найбільш вражаючі враження дитинства для хлопчика — бідність, відсутність постійного місця проживання, напівзлиденне життя в причепі з матір'ю і двома молодшими братами, а потім розлучення батьків і вітчим. Норріс згадує, що саме вітчим Джордж Найт прищепив йому незбориму і пристрасну любов до спорту.
Вже подорослішавши, у вільний час він підробляв вантажником. Мріяв стати поліцейським. Для здійснення цієї мрії він відразу після закінчення школи записався в ряди військово-повітряних сил і 1959 року його було направлено до Південної Кореї. Саме на військовій базі його стали називати Чаком. До того часу він уже був одружений зі своєю однокласницею Діаною Голечек. Служба, за його словами, була неймовірно нудною, тому він і зайнявся спортом, а саме: записався в клуб дзюдо, а потім в групу танґ-су-до. За три роки до демобілізації з лав армії він уже був володарем чорного поясу.
1963 року Чак Норріс відкрив першу школу карате, роком потому — другу, а 1965 року він відправився на Лос-Анджелеський чемпіонат всіх зірок, де став переможцем. 1968 року відкрив мережу шкіл карате (всього їх налічувалося 32). Того ж року став чемпіоном світу з карате в напівважкій вазі і зберігав це звання протягом семи років.


Слайд #4
Фільмографія
2012 — Нестримні 2 / The Expendables 2
2005 — Тіні минулого / The Cutter
2005 — Вокер, техаський рейнджер: Випробування вогнем / Walker, Texas Ranger: Trial by Fire
2003 — Дзвони невинуватості / Bells of Innocence
2002 — Людина президента 2: Лінія на піску / The President's Man: A Line in the Sand
2000 — Людина президента / The President's Man
1999 — Сини грому / Sons of Thunder
1998 — Війна Логана / Logan's War: Bound by Honor
1998 – 2000 Martial Law
1996 — Лісовий воїн / Forest Warrior
1995 — Супер пес / Top Dog
1994 — Породження пекла / Hellbound
1994 — Вокер, техаський рейнджер 3: Смертельне возз'єднання / Walker exas Ranger 3: Deadly Reunion
1993 — Вітер в проводах / Wind in the Wire
1993 – 2001 Вокер, техаський рейнджер / Walker, Texas Ranger
1992 — Бічні удари / Sidekicks
1991 — Ліквідатор / The Hitman
1990 — Загін «Дельта» 2 / Delta Force 2: The Colombian Connection
1988 — Герой і жах / Hero and the Terror
1988 — Зниклі безвісти 3 / Braddock: Missing in Action III
1986 — Той, хто йде у вогні / Firewalker
1986 — Загін «Дельта» / The Delta Force
1985 — Вторгнення в США / Invasion U.S.A.
1985 — Кодекс мовчання / Code of Silence
1984 — Зниклі безвісти 2: Початок / Missing in Action 2: The Beginning
1984 — Зниклі безвісти / Missing in Action
1983 — Самотній вовк Маккуейд / Lone Wolf McQuade
1982 — Вимушена помста / Forced Vengeance
1982 — Мовчазна лють / Silent Rage
1981 — Око за око / An Eye for an Eye
1980 — Октагон / The Octagon
1979 — Сила одного / A Force of One
1978 — Хороші хлопці носять чорне / Good Guys Wear Black
1977 — Порушник / Breaker! Breaker!
1974 — Розбірки в Сан-Франциско / Huang mian lao hu
1973 — Студентки-практикантки / The Student Teachers
1972 — Шлях дракона / Meng long guo jiang


Слайд #5