Презентація на тему «Пізнавальний туризм»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Пізнавальний туризм» - Слайд #1

Пізнавальний туризм


Слайд #2
Презентація на тему «Пізнавальний туризм» - Слайд #2

Під пізнавальним туризмом прийнято розуміти подорожі з метою відвідування і огляду будь-чим привабливих місць, історичних, культурних, природних і ін. Пізнавальний туризм включає види рекреаційної діяльності, яка збагачує людину цікавою інформацією: відвідування музеїв, театрів, виставок, огляд історично-культурних і архітектурних пам'ятників, унікальних і мальовничих природних об'єктів, ознайомлення з новими районами.


Слайд #3
Презентація на тему «Пізнавальний туризм» - Слайд #3

Історичні
Літературні -
знайомство з живописом, балетом, оперою, з місцями діяльності відомих літературних персонажі в і творів
Різновиди пізнавального туризму


Слайд #4
Презентація на тему «Пізнавальний туризм» - Слайд #4

Екскурсія як форма пізнання і вид дозвілля виконує функції розширення кругозору й інтелекту. Однієї з різновидів пізнавальних поїздок є автомобільний туризм. Порівняно з подорожами на іншими видами транспортних засобів, поїздки на автомашинах і автобусах надають туристам набагато більшу пізнавальну можливість.


Слайд #5
Презентація на тему «Пізнавальний туризм» - Слайд #5

Пізнавальний туризм має значний вплив на розвиток духовного і культурного рівня людини. Оскільки кожний вид туризму передбачає виїзд людини за межі постійного місця проживання, то пізнавальний аспект, в певній мірі, характерний для всіх видів туризму.


Слайд #6
Презентація на тему «Пізнавальний туризм» - Слайд #6

Програма будується залежно від тематики туру, але завжди з перевагою тематично-пізнавальних і культурних заходів. Такі тури, як правило, короткотермінові. Важливим моментом таких турів є бажаність проведення екскурсій на рідній мові туристів, оскільки переклад викривляє сприймання теми і погіршує якість екскурсії.


Слайд #7
Презентація на тему «Пізнавальний туризм» - Слайд #7

Пізнавальний туризм
(до історико-культурних цінностей)


Слайд #8
Презентація на тему «Пізнавальний туризм» - Слайд #8