Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #1

Гарне тіло чи зіпсоване здоров'я?
Наркотики. Спорт. Бодібілдинг.


Слайд #2
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #2

.
Коли говорять «Рок -н- рол проти наркотиків » - люди посміхаються , прекрасно розуміючи, що це твердження звучить майже так само безглуздо , як « бджоли проти меду» . Коли говорять « бодібілдинг проти наркотиків» посміхається не так багато людей , порівнюючи стероїди з наркотиками


Слайд #3
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #3

Під наркотиками прийнято розуміти все, що завгодно , за винятком алкоголю і тютюну. З точки зору медицини і те , і інше так само є наркотиками. Наприклад , індіанці та ескімоси вмирали і вмирають від « вогненної води » так само регулярно , як біла людина від героїну і кокаїну. Різниця лише в тому , що за тисячоліття пустощів переграшим виноградним соком , організм білої людини навчився виробляти певні ферменти , що знижують руйнівний наслідок алкоголю. Так само як організм східної людини вміє боротися з гашишем та іншими « легкими » наркотиками.


Слайд #4
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #4

У кожному разі , бодібілдинг і класичні наркотики - поняття несумісне. З психологічної точки зору і те , й інше викликає залежність. Прозаймавшись 5-6 років ББ важко кинути відвідування тренажерного залу , та й шкідливо це , тому що моментально змінює гормональний балансу організму.


Слайд #5
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #5

З наркотиками ще складніше. Обидва « захоплення » вимагають максимум уваги і не потерплять конкуренції один одного. З іншого боку в тренажерних залах можна зустріти безліч людей, що вживають легкі наркотики. На їх терміні вживання однієї єдиної порції називається « закинутися ».


Слайд #6
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #6

Це явище характерне не тільки для тренажерних залів , а й длябагатьох інших спортивних секцій. На відміну від алкоголю і нікотину , вплив яких на організм спортсмена добре вивчено , вплив наркотиків майже не освітлено , хоча він набагато сильніше.


Слайд #7
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #7

Кокаїн блокує вироблення адреналіну , за своїм впливом схожий з амфетаминами , які стимулюють нервову систему , підвищуючи працездатність, як розумову , так і фізичну . Проте , складно уявити собі наркомана в кокаїновій ейфорії біжучого в тренажерний зал. Тому як би « позитивний » ефект зводиться нанівець , тому що проявляється не там де потрібно.


Слайд #8
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #8

Взагалі ж наркозалежні « спортсмени » - перші кандидати на виліт з спортивних секцій. Їм просто це не потрібно , вони приходять на тренування раз або два , після чого не з'являються тут майже ніколи . “Закинувшись” перед тренуванням людина втрачає здоровий глузд. Зниження концентрації , нетверда хода ( які там можуть бути присідання , тут би на ногах встояти ) , веселий настрій і добродушність . Хоча наркотик вивітрюється набагато швидше , виходячи з потом. Любителі « важких » наркотиків взагалі не живуть досить довго, щоб досягти результатів у бодібілдингу .


Слайд #9
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #9

Відомі бодибілдери.


Слайд #10
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #10

Грегг Валентино.
Це один з найбільш суперечливих , але , тим не менш , відомих бодібілдерів. Він почав займатися культуризмом з 13 років , і більше 23 років Грегг не приймав ніяких стероїдів та інших препаратів. Але потім йому спало на думку , що можна досягти великих успіхів , використовуючи " хімію " . Сказано - зроблено. В результаті розмір його біцепсів збільшився з вражаючих 53 сантиметрів до 71 сантиметра (!) . Після декількох років регулярного вживання стероїдів його тіло , в кінці-кінців , стало проти такої наруги , і біцепс Валентино попросту " вибухнув"


Слайд #11
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #11

Маркус Рул
Цей культурист має найбільш вражаючі плечі в історії бодібілдингу . Він прославився саме тим , що його плечі мають максимальні розміри , в порівнянні з іншими культурістамі . Судячи з першої фотографії , складно йому , має бути , живеться , з такими- плечима !


Слайд #12
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #12

Ронні Колмен
Цей чоловік вісім разів отримував почесне звання "Містер Олімпія" . Ніби як подібне вдалося тільки йому - навіть Шварценеггер удостоївся всього лише семиразового звання Містер Олімпія . Колмен народився 13 травня 1964 року в Бастроп , Луїзіана. До речі , перший раз він став призером цього конкурсу в 26 років, що дуже цікавий показник . До речі , знаєте , яку спеціальність наш герой отримав в університеті? Бухгалтер. Ось вже, дійсно , людина, яка ламає стереотипи.


Слайд #13
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #13

Арнольд Шварценеггер
Ось вже, дійсно , людина, яка створила сам себе . Відомий актор , відомий спортсмен , відомий політик . Шварценеггер дійсно є видатним представником свого покоління , хто став Містером Всесвіт у віці 20 років. Як вже говорилося вище , Арнольд ставав Містером Олімпією сім разів. Його історія успіху є показовим прикладом не тільки для культуристів , але і для всіх інших людей, що прагнуть до кращого .


Слайд #14
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #14

Луї Феррінго
Ця людина , що прославився своїми виступами на ТВ- шоу , намагався наздогнати і перегнати Шварценеггера. В принципі , йому це майже вдалося , і він теж став Містером Всесвіт , в 1973 році. До речі , Феррігно за професією - заступник шерифа свого округу . Крім цього , він відомий , як актор , кілька разів з'являвся як художніх , так і в документальних фільмах.


Слайд #15
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #15

Джонні О. Джексон
Як ви можете бачити , цей спортсмен не є самим " великим" , проте ж , за визнанням багатьох фахівців , його тіло - приклад гармонійного розвитку. З точки зору бодібілдингу , він ідеальний . Джексон не так знаменитий , як " колеги по цеху " , але його обов'язково варто було згадати в даній збірці , що й було зроблено.


Слайд #16
Презентація на тему «Гарне тіло чи зіпсоване здоров’я?» - Слайд #16

Успіх,який приніс нам обманніколи не принесе щастя. Кому ж вибрешете,здобуваючи гарне тіло шляхомвбивства власного здоров'я…? Ніяка слава,
гроші, увага не варта життя.Робіть проавильний вибір.
Презентацію підготувала Продан Аліна.