Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #1

Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська
Princess Beatrice Elizabeth Mary of York


Слайд #2
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #2

Біографічні відомості/Biographical information
Принцеса Беатріс Елізабет Марія Йоркська (англ.Princess Beatrice Elizabeth Mary of York; 8 серпня 1988, Лондон) — член Британської королівської сім'їВеликобританії. Старша дочка Ендрю,герцога Йоркського, другого сина королеви Єлизавети 2, і Сари герцогині Йоркської. Є п'ятою по порядку (і першою жінкою) в лінії престолонаслідування трону. На момент народження, Беатріс була першою принцессою, яка народилась в королівській сім'ї після народження її тітки принцеси Анни в 1950 році.
Беатріс вчиться в університеті і не може регулярно виконувати свої королівські обов'язки.


Слайд #3
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #3

Принцеса Беатріс Йоркська - шарм і виховання полегшують розуміння?
Старша дочка герцога Йоркського принца Ендрю і герцогині Йоркської Сари Фергюсон принцеса Беатріс Йоркська - п'ята в списку успадкування британського престолу слідом за своїм батьком, його братом Чарльзом і принцами Гаррі та Вільямом. Юна Беатріс прославилася як одна з найбільш поступливих і милих представниць королівської сім'ї. Захоплена благодійністю незаміжня принцеса з п'ятимільйонним станом увійшла в топ-аркуш 20 Hottest Young Royals журналу «Forbes» ще в 2008 році, відразу зайнявши четверте місце в списку. Але чарівною улюбленицею публіки Беатріс була далеко не завжди.


Слайд #4
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #4

Від білої ворони до першої дівчини школи
Беатріс народилася в 1988 році і, як і її сестра, отримувала дошкільну освіту в школі Upton House, а початкове - в школі Coworth Park. Атестат зрілості був отриманий принцесою в престижній школі ім. Святого Георгія в Аскоті.Страждаюча дислексією (хворобою, яка викликає труднощі в читанні і запам'ятовуванні), вона завжди трохи відставала в навчанні. Тільки завдяки власному наполегливості із запізненням на рік Беатріс здала випускні іспити по вибраних предметах, отримавши рівень «A» за драмою і рівень «B» з історії та Сінематека. У школі однокласники часто дражнили її за брекети і зайву вагу. Але, незважаючи на це, у випускному класі принцеса стала Хед Гел (дівчиною, що виконує представницькі функції поряд з колегою-юнаків, що є президентом школи).


Слайд #5
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #5

Благодійний марафон
У 2008 році Беатріс вступила в лондонський університет «Голдсмітс», вибравши як профільних предмет історію і дизайн. У 2011 році вона отримує ступінь бакалавра і думає про те, де продовжити навчання. Ще не висловлюючи жодних конкретних професійних переваг, Беатріс зарекомендувала себе як талановитий громадський діяч.Принцеса встигла відвідати ВІЛ-інфікованих дітей в Росії та Британії, підтримати Фонд сприяння підліткам, хворим на рак, і взяти участь в благодійному Лондонському марафоні в квітні 2010 року. До нього Беатріс допомагав готуватися її бойфренд - американець Дейв Кларк, до того моменту зустрічався з принцесою вже близько чотирьох років.
З Дейвом Беатріс в буквальному сенсі пробігла в одній зв'язці - троси на кілька годин зчепили їх і ще трьох учасників.Кумедний вигляд пробіжці надавали, мабуть, тільки костюми. У реальності п'ятигодинний біг - вельми серйозний захід, до того ж принцеса Йоркська стала першим членом королівської сім'ї, які взяла участь у марафоні. За чутками, крім благодійного бігу Дейв умовив Беатріс на спільний політ в космос. Вони часто з'являються разом на офіційних зустрічах, але за 4 роки відносин він не поспішав робити принцесі пропозицію.


Слайд #6
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #6

Примхи і дивацтва
У 2008 році Беатріс отримала трудовий стаж, попрацювавши продавщицею в лондонському супермаркеті Selfridges.Принцеса перебувала в торговому залі тиждень по вісім годин на день. За роботу вона не отримала ні цента.Трудовий досвід повинен бути у всіх молодих членів королівської сім'ї по досягненні працездатного віку, тому цей тиждень для Беатріс став своєрідною добровільної акцією. Уміння принцеси робити вчинки, які набувають широкий громадський резонанс, довела і історія з її капелюшком, одягненим на вінчання принца Вільяма та Кейт Міддлтон.
Знаменитий екстравагантний капелюшок королеви Беатріс порівнювали то з кренделем, то зі
пов'язаними рогами. Фото що з'явились майже відразу після публікації в Facebook зібрали близько 150 тисяч «шанувальників». А після оголошення про те, що нещасливий предмет гардероба виставлений на благодійний аукціон на сайті eBay, капелюшок стали шукати і зовсім не дуже привабливі можливі застосування: пастка мисливця за привидами, будиночок для кішки і навіть стульчак. У підсумку лот було продано аноніму за 123 тисячі доларів, а виручені кошти перераховані на рахунок UNICEF (дитячий фонд ООН).
Особистість принцеси Беатріс притягальна. Завдяки її чарівності і вихованню сама королева Єлизавета покладає на неї великі надії в справі зміни іміджу британської монархії в очах підростаючого покоління. Тим не менш, принцеса привертає увагу не тільки на благодійних вечорах, але і на світських тусовках. Незважаючи на юний вік, дівчина чудово спілкується з Кейт Мосс і Вікторією Бекхем. Стурбована втратою ваги, вона досить різко схудла за вельми короткий період часу, що навряд чи можна вважати позитивним прикладом для ровесниць. Потрапляла Беатріс і в неприємну історію: у 2009 році був викрадений подарований їй батьком особистий BMW, припаркований біля нічного клубу. 


Слайд #7
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #7

Дивний капелюшок принцеси


Слайд #8
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #8

"ГОЛУБА КРОВ". ПРИНЦЕСА БЕАТРІС ЙОРСЬКА - "МІС БІКІНІ-2010"
Принцеса Беатріс Йоркська - дочка принца Ендрю, внучка королеви Єлизавети. Хоч і принцеса, в дитинстві вона досить настраждалася через насмішки однолітків з приводу її повноти і брекетів на зубах. Зате зараз Беатріс славиться однією з найчарівніших принцес - не стільки через миловидність і привабливості, скільки через скромність і чудове виховання. Принцеса вивчає історію та дизайн і бере активну участь у світському житті країни.До того ж, її визнано "Міс бікіні 2010". Цікавий титул, як для скромної принцеси.


Слайд #9
Презентація на тему «Принцеса Беатриса Єлизавета Марія Йоркська» - Слайд #9

Проект учениці 10-А класуЛітинської СЗШ 1-3 ст №1Муляревич Олени