ГДЗ до підручника з української мови 8 клас О.В. Заболотний, В.В. Заболотний 2016 рік


Рейтинг ГДЗ 3.88 на основі 996 голосів

ГДЗ до підручника з української мови 8 клас О.В. Заболотний, В.В. Заболотний 2016 рік

Готова домашня робота з української мови для 8 класу
Рішення та відповіді до підручника з української мови для 8 класу
,
2016 рік

Завантаження...

Обери відповідь до вправи



Пізнаємо українську мову разом з відповідями підручника

Українська мова настільки багатогранна і насичена, що здається, скільки її не вчи, а все так і не дізнаєшся. Особливо відчувають це школярі у 8 класі. Ніби і вчили всі попередні роки її, а правил та винятків не меншає. І все треба засвоїти, щоб грамотно справляти з вправами та творчими завданнями. Та навіть труднощі не зможуть стати на заваді повноцінного вивчення рідної мови, адже ми пропонуємо готові домашні завдання до підручника О.В. Заболотного, В.В. Заболотного.

Як уникнути помилок на письмі з української мови

Неважливо, яких ви найчастіше допускаєтесь помилок – синтаксичних, орфографічних, лексичних чи граматичних, з ГДЗ можна перевірити та виправити усі! Це ґрунтовні підказки для добросовісних восьмикласників, у яких на меті – не списати, а самостійно зрозуміти, у чому суть розв’язання. Адже у 8 класі домашні завдання з кожним разом стають складнішими і тільки детально вивчивши попередню тему, можна зрозуміти наступну.

Чи є безкоштовні онлайн посібники для школярів? Так!

Ви вже користувалися онлайн посібниками для вивчення уроків? Тоді напевно знаєте, що більшість із них – платні. Ми ж пропонуємо універсальний збірник відповідей до вправ на сайті GDZ4YOU безкоштовно. Відкриваєте сторінку в своєму планшеті чи телефоні та знаходите потрібну відповідь. Вхід на портал не потрібно щоразу підтверджувати паролями та реєстраціями.

Вивчаємо рідну мову та опановуємо історію

Вивчаючи рідну мову, вам також доведеться присвятити багато часу і вивченню інших предметів, зокрема історії. Маловідомі сторінки з життя України та світу ви будете розглядати разом з учителем на багатогодинних уроках. А для того, щоб за підсумками вивченого правильно написати самостійні і контрольні роботи, використовуйте розв’язник завдань. Це можливість для кожного учня стати відмінником.