Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1)


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #1

Інтерактивне спілкування
Хірова Вікторія


Слайд #2
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #2

Інтерактивне спілкування –
це обмін повідомленнями в режимі реального часу. В залежності від програм спілкування може виконуватися шляхом передавання голосу, відео зображення чи тексту. Для участі в голосовій конференції необхідно мати мікрофон і динаміки, для відео конференції – ще й відеокамеру.


Слайд #3
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #3

Існують такі форми спілкування в Інтернеті:
1. Телеконференція .
2. Чат.
3. Веб-пейджери (наприклад, ICQ,
Instant Messager).
4. Листування електронною поштою
(e-mail).
5. Форум.


Слайд #4
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #4

Телеконференція -
 
(англ. teleconference) — вид заходу, в якому групова комунікація здійснюється між територіально розділеними учасниками за допомогою технічних засобів. В наш час найпопулярнішими програмами для телеконференцій є Skype і ICQ.


Слайд #5
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #5

Чат –
(англ. chat — «балачка») — мережевий засіб для швидкого обміну текстовими повідомленнями між користувачами інтернету у режимі реального часу.


Слайд #6
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #6

Веб-пейджер -
Інтернет-пейджери – це спеціальні програми, завдяки їм відбувається безпосереднє спілкування у мережі. Інформація, яка прийшла на комп'ютер відразу активізує Інтернет-пейджер і він повідомляє про неї. Внісши до списку колег та партнерів і натиснувши режим on-line в програмі можна дізнатися хто з останніх перебуває на зв'язку. Досить популярні Інтернет-пейджери на сьогодні – Odigo, ICQ.


Слайд #7
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #7

Електронна пошта -
(англ. e-mail, або email, скорочення від electronic mail) — популярний сервіс в інтернеті, що робить можливим обмін даними будь-якого змісту (текстові документи, аудіо-, відео-файли, архіви, програми).


Слайд #8
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #8

Форум -
інтернет-ресурс, популярний вид спілкування в інтернеті. На форумі створюються теми для спілкування, що робить його кращим за чат. Всі, кого цікавить певна інформація, можуть зручно й швидко переглянути її на форумі. На форумі є адміністратори (власники форуму) та модератори (обслуговуючий персонал, який стежить за виконанням установлених правил і порядку). Форуми можуть бути присвячені будь-якій темі.


Слайд #9
Презентація на тему «Інтерактивне спілкування» (варіант 1) - Слайд #9

Отож, можна з упевненістю сказати, що сьогодні, якщо терміново потрібно зв*язатися з людиною, то не обов*язково викликати таксі. Потрібно лише мати комп*ютер з підключеним Інтернетом.