Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #1

Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини.


Слайд #2
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #2

Вступ
Побутова хімія займає важливе місце в нашому житті - миття посуду і підлог, прання і прибирання квартири, освіжувачі повітря і т.д. З екрану телевізора ми часто чуємо, який засіб краще купувати під час прибирання в квартирі. Але мало де ми почуємо про склад побутової хімії.


Слайд #3
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #3

Безпека і якість побутової хімії
Коли ви купуєте побутову хімію, звертайте увагу на самого виробника. Краще купувати товари тих компаній, продукція яких пройшла сертифікацію. Добре, якщо миючі засоби мають натуральні інгредієнти.
Бажано читати склад побутової хімії, що купується. У складі можуть опинитися хімічні елементи, які можуть принести велику шкоду організму.


Слайд #4
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #4

Уникайте продукцію, у складі якої є присутній:


Слайд #5
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #5

Хлор
Вже давно відомо, що хлор небезпечний. Він призводить до захворювань серцево-судинної системи, різних алергічних реакцій. Хлор руйнує білки в організмі людини, негативно впливає на волосся і шкіру людини, підвищує ризик захворювання раком. За все життя до нас в організм потрапляє 15 кг хлору.


Слайд #6
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #6

Фосфати
Фосфати також приносять велику шкоду організму людини, з часом це може привести до різних захворювань і розвитку ракових клітин. Вони заборонені в багатьох країнах світу більше 10 років, але все ж таки використовуються.


Слайд #7
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #7

Засоби для миття посуду
Один з найнебезпечніших видів побутової хімії - засоби для миття посуду. Вони не особливо токсичні, але постійно потрапляють в їжу з "чистих" тарілок. Коли ми наступного разу їмо з цього посуду, їжа разом з хімією на посуді потрапляє до нас прямо в організм.
Прагніть менше користуватися хімією, а більше натуральними засобами - сода, гірчиця і інші засоби, що не шкодять організму.


Слайд #8
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #8

Пральні порошки
Усі пральні порошки відносяться до дуже активних миючих засобів. Навіть дитячі і анти алергенні порошки небезпечні для здоров`я.
Пральний порошок повинен зберігатися далеко від їжі, посуду, дитячих іграшок. Насипати порошок слід дуже обережно, бо пил порошку може потрапити в легені.
Після прання провітрювати квартиру.


Слайд #9
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #9

Освіжувачі повітря
Виробники освіжувачів повітря борються за те, щоб запах освіжувача тримався в повітрі як можна довше. Це і завдає великої шкоди організму, оскільки весь цей час ми дихаємо цим освіжувачем і отруюємо свій організм через легені.


Слайд #10
Презентація на тему «Вплив фосфатної побутової хімії на організм людини» - Слайд #10

Висновки:
Отже, пишучи наукову роботу я ставила собі за мету, дослідити як же саме впливає побутова хімія на організм людини. І в ході роботи я виявила, що людина – істота яка може прожити без хімії у побуті.