Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю»


Рейтинг презентації 3.83 на основі 6 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #1

Презентація на тему:
“Визначні памֹ'ятки та
цікаві місця Китаю”


Слайд #2
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #2

Пудун – це район Шанхая, на східному березі річки Хуанпу, який виник, як фінансовий і комерційний центр Китаю. Ряд сліпучих хмарочосів піднімається із землі. Будівництво Шанхайської вежі має бути завершено в 2014 році.


Слайд #3
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #3

Печери Могао утворюють систему з 492 храмів. Храми розташовані на Шовковому шляху. Печери містять найяскравіші приклади буддійського мистецтва. Могао є одним із трьох найбільш відомих стародавніх скельних храмів в Китаї.


Слайд #4
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #4

Територія Люопінг знаходиться в префектурі Куджінг, Китай. Місце відоме своїми гарними пейзажами навесні, коли в повній мірі розквітають поля з квіток ріпаку, і гори оточені золотим природним морем.


Слайд #5
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #5

Гігантський Будда вирізаний зі скелі в провінції Сичуань, в західному Китаї. Гігантський Будда висотою в 71 метр не перестає захоплювати приїжджих туристів і місцевих жителів. Це одна з найвідоміших визначних пам'яток Китаю.


Слайд #6
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #6

Велика Китайська стіна - символ Китаю, це дивовижна споруда нашої цивілізації. Загальна довжина Великої китайської стіни становить 8 851 км. У 2004 році її відвідали більше 41,8 млн. іноземних туристів.Це єдине творіння рук людських, що видно з космосу неозброєним оком.


Слайд #7
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #7

Озеро Сіху розташоване в західній частині Ханчжоу. Загальна площа садово-паркового пейзажного комплексу Сіху – 60,8 кв. км. З трьох сторін Сіху оточують лісисті гори. В ясні місячні ночі, відбиваючись у озерної гладі, вони створюють неповторне видовище.


Слайд #8
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #8

Шанхай, найбільше місто Китаю, ніколи не був важливим культурним центром, але йому властиві особлива чарівність і атмосфера.


Слайд #9
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #9

Гори Хуаншань – одна з головних визначних пам'яток, які дуже люблять відвідувати туристи. Гори Хуан – це цілий гірський хребет. Розташовані в східній частині Китаю, Хуаншань добре відомі своїми пейзажами, могутніми соснами і гранітними піками.


Слайд #10
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #10

Село Хему одне найбільш мальовничих сіл Китаю. Через довгу зиму в цьому районі, для відвідування туристами Хему відкрита тільки з червня по жовтень. Найкращий час для відвідування початок червня, коли природа тільки прокидається, луки покриті тисячами різнокольорових квітів.


Слайд #11
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #11

Круїз по річці Лі Гуйлінь до Яншо, є основним моментом будь-якої поїздки в північно-східну провінцію Гуансі. Пейзаж прикрашають дивовижні пагорби, круті скелі, неймовірні печери, села, і бамбукові гаї.


Слайд #12
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #12

Теракотова армія являє собою колекцію скульптур, які зображують армію Цинь Шихуанді, першого імператора Китаю. Це найпопулярніша визначна пам'ятка в місті Сіань.


Слайд #13
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #13

Розташоване в центрі Пекіна, Заборонене місто є найбільшим палацом у світі. Він охоплює 72 га. Палацовий комплекс складається з 980 будівель, високих, 10-ти метрових стін, і глибокого рову. Сьогодні Заборонене місто є музеєм і одним з найпопулярніших туристичних пам'яток в Китаї.


Слайд #14
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #14

Гавань Вікторія знаходиться в Гонконгу і є одним з найбільших контейнерних портів в світі. Гавань Вікторія також є одним з найжвавіших портів в світі, з сотнями поромів, катерів та іншого транспорту.


Слайд #15
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #15

Долина Цзючжайгоу - природний заповідник на півночі провінції Сичуань, в південно-західній частині Китаю. Долина знаменита своїми каскадним водоспадами і мальовничими озерами.


Слайд #16
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #16

Розташований в 130 метрах над долиною Лхаси, палац Потала піднімається ще на 170 метрів і є найбільшим монументальним спорудженням у всьому Тибеті.


Слайд #17
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #17

Річка Янцзи - найдовша річка в Азії. На ній розміщена дамба Трьох ущелин, яка є найбільшою гідроелектростанцією в світі. Багато хто вважає, що річка розділяє Північний і південний Китай.


Слайд #18
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #18

Озеро Цяньдяоху знаходиться у 150 кілометрах від міста Ханчжоу. На озері знаходяться більше 400 маленьких і великих мальовничих островів. Цяньдаоху є штучним озером. Загальна площа озерного району складає 573 квадратних кілометра, який є найбільшим прісноводним озером у східній частині Китаю.


Слайд #19
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #19

Острів Хайнань - мальовничий китайський острів розташований на півдні країни й має схожий з Гавайями клімат, тому що розташовано на одній широті з ними.


Слайд #20
Презентація на тему «Визначні пам’ятки та цікаві місця Китаю» - Слайд #20

ВиконалиЯкимів АнжелікаМарчак Софія10 – А клас
КІНЕЦЬ