Презентація на тему «Санаторії України»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #1

Україна характеризується різноманітним поєднанням природних умов і ландшафтів, які мають великі потенціальні можливості для широкого розвитку лікувального і оздоровчого відпочинку.
Санаторії України


Слайд #2
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #2

Найпопулярніші курорти:


Слайд #3
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #3

Буковель, оздоровчий СПА-курорт.
Буковель — вже не тільки гірськолижний, але й бальнеологічний курорт із сучасним обладнанням, кращими лікарями, унікальними за своїми властивостями мінеральними водами. Вже зараз "Буковель" лікує та оздоровлює людей з проблемами опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту та сечовивідних шляхів.


Слайд #4
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #4

Санаторій “Золотий колос” розташований 300- 400 метрів від моря і належить до приморських курортів.Методи лікування: кліматотерапія, лікувальна фізкультура,бальнеотерапія, гідротерапія.
Розташування:м.Алушта, АРК
"Золотий колос"


Слайд #5
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #5

"Дружба",
дитячий санаторний центр
Дитячий санаторно-оздоровчий центр "Дружба" –розташований в центральній частині міста-курорту Євпаторія, в 70 км. від м. Сімферополя, на березі моря.Лікування: неспецифічні захворювання легенів, хвороб ЛОРорганів, щитовидної залози, захворювань серцево-судинної таопорно-рухової систем, гінекологічні захворювання, хворобишкіри, нервової сиcтеми.


Слайд #6
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #6

Санаторій ім. М. Гоголя Південної залізниці,м.Миргород.
Головний лікувальний фактор - миргородська слабомінералізована хлоридно - натрієва мінеральна вода.
У лікувально-оздоровче відділення входять: зали кінезотерапії (лікувальної фізкультури), ігровий; тренажерний; механотерапії; тенісний, білярдний; плавальний басейн;; саунний комплекс; літні спортивні площадки; корти; човнова станція; пляж.
Санаторій ім.Гоголя


Слайд #7
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #7

Авангард
Оздоровниця на курорті Хмільник — престижний, багатопрофільний лікувально-оздоровчий заклад, де створені ідеальні умови для повноцінного лікування, відпочинку та відновлення здоров'я.
Загальнозміцнювальні програми, що базуються на оптимальному поєднанні лікувальних природних чинників — вугликисло-родонових вод, торфогрязей, та мінеральної води для внутрішнього вживання, типу трускавецьких вод, з високими медчними технологіями і ефективними методами традиційної та нетрадиційної  медецини.
Розташування: м.Хмільник


Слайд #8
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #8

Це унікальна оздоровниця курорту Трускавець, розташованої в екологічно чистій зоні міста, де забезпечується максимальний комфорт для обстеження, лікування, а також організації активного дозвілля відпочиваючих.
Спеціалізація закладу : санаторно-курортне лікування, захворювання органів травлення, урологічних захворювань.
Аркада


Слайд #9
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #9

Санаторій Смерічка знаходиться в 25 км від міста-курортуТрускавець, в поселенні Опака, Дрогобицького району Львівської області. Він розташований в екологічно чистій зоніКарпат і спеціалізується на лікуванні мінеральними водамиСхідниці - а саме джерел № 13, 2С і Нафтуся.
Смерічка


Слайд #10
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #10

Це один з найкращих санаторіїв Моршинкурорту. Знаходиться в центрі курорту, в лісопарковій зоні - екологічно чистій місцевості. У санаторії створено спеціалізований Печінковий центр, де працюють кращі лікарі-гепатологи - досвідчені фахівці в галузі лікування захворювань печінки. 
Розташування: м.Моршин
Моршинкурорт


Слайд #11
Презентація на тему «Санаторії України» - Слайд #11

Кінець.