Презентація на тему «Лондонський зоопарк»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #1


Слайд #2
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #2

Лондонський зоопарк - найстаріший науковий зоопарк в світі. Заснований в Лондоні 27 квітня 1828 в якості зоологічної колекції, призначеної для наукових досліджень.


Слайд #3
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #3

Зараз Лондонський зоопарк включає в себе основну експозицію, в якій представлені ссавці і великі птахи, павільйон для папуг і тропічних птахів, тераріум, акваріум і інсектарій


Слайд #4
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #4

Привертає увагу «Будинок горил», в якому міститься ціла сім'я цих рідкісних мавп. Горили в Лондонському зоопарку успішно розмножуються і у відвідувачів є прекрасна можливість поспостерігати не тільки за дорослими, але й за дитинчатами. Крім горил в зоопарку багато й інших рідкісних мавп - орангутангів, тамаринів, мармозеток.


Слайд #5
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #5

Прекрасний басейн з пінгвінами. Він облаштований таким чином, що спостерігати за птахами можна з землі (відкрита експозиція) і під водою.


Слайд #6
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #6

Відвідувачі часто затримуються біля вольєра з видрами. Ці тварини не найбільші помітні на перший погляд і не часто зустрічаються в зоопарках. Але лондонські видри спростовують це подання! Тут мешкає ціла дружна сім'я східних бескоготних видр і вони невтомно смішать відвідувачів своїми кривляннями, позами і забавним жебрацтвом


Слайд #7
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #7

Серед інших рідкісних мешканців зоопарку варто відзначити окапі, карликових бегемотів, вомбатов і сумчастих дияволів. Останні 2 види містяться тільки тут і в інших зоопарках Великобританії їх не зустрінеш.


Слайд #8
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #8

Особливо варто виділити рожевих голубів. Ці рідкісні птахи один час були повністю винищені в природі, але саме стараннями лондонського зоопарку їх вдалося розмножити і зараз розпочато їх реінтродукції в природне середовище.


Слайд #9
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #9

Акваріумі Лондонського зоопарку. Зараз в його експозиції 3 зали: зал, в якому представлені рідкісні види риб (у тому числі морські коники), басейн з кораловим рифом (з великою кількістю риб-метеликів і амфиприонов) і зал з мешканцями Амазонки (електричні вугри, скати та ін. )


Слайд #10
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #10

Також в зоопарку є лінивці, які є дуже рідкісним тваринам. Їх можна зустріти не у всіх зоопарках Европи.


Слайд #11
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #11

Відмінна розвага - спостерігати за годуванням тварин, наприклад час годування пінгвінів в “Пінгвінному басейні” з 14.00 до 14.30 (до речі, “Пінгвінний басейн” (The Penguin Pool) є одним з найцікавіших будівель Лондона.


Слайд #12
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #12

Офіційна інформація London Zoo Сайт www.zsl.org/zsl-london-zoo/ Адреса: Regent's Park, NW1 Метро: Regent's Park, Camden Town, Baker Street, далі автобус 274 Пішки від метро Рідженсі Парк дорога займе хвилин 20. Відкрито для відвідування: щодня, березень - жовтень 10.00 - 17.30, листопад - квітень 10.00 - 16.00 Вартість квитка в Лондонський зоопарк: Дорослі 17.60 фунта, діти (до 16 років) 13.70 фунта. Квитки можна придбати заздалегідь онлайн, на сайті можуть бути додаткові знижки).


Слайд #13
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #13

Вас чекають незабутні емоції та неймовірні враження!Лондонський зоопарк чекає на Вас!


Слайд #14
Презентація на тему «Лондонський зоопарк» - Слайд #14