Презентація на тему «Франція» (варіант 25)


Рейтинг презентації 5 на основі 2 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Франція» (варіант 25) - Слайд #1

Населення: 65 073 482
Площа: 551 695 км² 
Столиця: Париж.
Франція


Слайд #2
Презентація на тему «Франція» (варіант 25) - Слайд #2

Париж.
Населення 2 257 981
Площа 105,4 км²
Мiсто було утворено III століття до н. е.. Сучасна назва міста походить від імені цього племені, які називали себе парізієвцями.


Слайд #3
Презентація на тему «Франція» (варіант 25) - Слайд #3

У новорічні та різдвяні свята парижани та гості французької столиці зможуть безкоштовно покататися на святкових каруселях, адже в чотирнадцяти округах Парижа працюватимуть шістнадцять каруселей, які сяють святковими вогниками і залучають малят та їх батьків веселою музикою.


Слайд #4
Презентація на тему «Франція» (варіант 25) - Слайд #4

Вид на Париж: колесо огляду.
Піднявшись у закритих від вітру кабінках на висоту в 60 метрів, ви не тільки побачите Єлисейські поля та інші визначні пам'ятки Парижа, але й зможете насолодитися панорамою святкового міста з висоти пташиного польоту!


Слайд #5
Презентація на тему «Франція» (варіант 25) - Слайд #5

Провести кілька днів на Різдво в парку Діснейленд - це дійсно відмінна можливість зануритися в новорічну святкову атмосферу, яка огортає весь Париж і всю Францію. На цей раз символом наступаючого Нового року в парку Діснейленд став плюшевий ведмедик Даффі. Причому наряди персонажа були розроблені найвідомішим французьким кутюр'є.


Слайд #6
Презентація на тему «Франція» (варіант 25) - Слайд #6

Кінотеатр Жеод є дійсно дивною спорудою, яка розташована в парку Ла-Віллет і кінотеатр не потребує в додатковому архітектурному оздобленні, так як він сам є прикрасою музейного комплексу! У великій дзеркальній кулі радіусом 18 метрів - саме так виглядає будівля кінотеатру - відображаються прекрасні види паризького парку!
Подивитися фільм в цьому кінотеатрі на панорамному екрані сферичної форми, радіус якого складає 13 метрів, а площа 1 000 квадратних метрів - це просто незабутнє видовище.


Слайд #7
Презентація на тему «Франція» (варіант 25) - Слайд #7

Одне з великих задоволень взимку в Парижі - це спостерігати міське метушливе життя, сидячи за столиком в кафе на вулиці і попивати гарячий шоколад або гаряче вино. Більшість кафе розпалює жаровні, щоб відвідувачам на вулиці було тепло.
Сніг в Парижі - досить рідкісне явище, але все ж таке чудо іноді трапляється. Правда, швидко тане.


Слайд #8
Презентація на тему «Франція» (варіант 25) - Слайд #8

Париж - місто закоханих і прекрасних парків, ароматів кави і парфумів, модних магазинів і музеїв, галантних кавалерів і витончених парижанок, місто, з багатою історією. Подорож сюди, подарує феєрверк вражень, а також стане джерелом натхнення на довгоий час.