Презентація на тему «Бельгія»


Рейтинг презентації 3.4 на основі 5 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #1

Бельгія.
Міжнародний
туризм
Культура
Архітектура
Релігія


Слайд #2
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #2

Бельгія.
Міжнародний
туризм
Культура
Архітектура
Релігія


Слайд #3
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #3

Бельгія розташована на північно-заході Європи і межує з Францією, Німеччиною, Люксембургом і Нідерландами. На північному заході Бельгія омивається Північним морем. Ритм бельгійської життя здається по-середньовічному неспішним: чи то справа в старовинних будиночках і замках, то чи є в тому, що більшість жителів країни з усіх видів транспорту воліють велосипед, чи то даний бельгійське пиво всьому причиною ...Країна є буквально осередком історичних пам'яток і архітектурних споруд, безліч яких розкидано практично по всій території Бельгії. У кожному місті Бельгії є старовинні собори чи фортеці, замки або будівлі середньовічних гільдій, що зберігають пам'ять про багатство середньовічної торговельної Фландрії і валлонських графств.Мабуть, у жодній іншій країні Європи не влаштовується стільки свят, як у Бельгії. Щорічно в містах країни проходить безліч різних костюмованих фестивалів та карнавалів. Карнавал у Бінше - один із найяскравіших свят країни - він проводиться перед Великим постом аж з 1394 


Слайд #4
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #4

Бе́льгія . На півночі омивається Північним морем. На суходолі межує на півночі зНідерландами, на сході – з Німеччиною і Люксембургом, на півдні – зФранцією. Площа країни - 30 510 км² (139 місце у світі), населення - 11 007 020 осіб (відповідно до оцінки на 2011 рік). За густотою населення (354,7 чол. на 1 км2) Бельгія посідає одне з перших місць у світі. Столиця —Брюссель (нід. Brussel, фр. Bruxelles)  населення якого складає 959 тис.осіб (за переписом 2002 р.). Серед інших великих міст слід виділитиАнтверпен, Льовен, Мехелен, Гент, Брюгге, Льєж.


Слайд #5
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #5

Брюссель
Брюссель


Слайд #6
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #6

Фестиваль "Омеганг"
Королівський палац в Брюсселі


Слайд #7
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #7

У столиці Бельгії - Брюссель варто побачити: площу Гран-плас, відомий фонтан Маннекен Піс, собор Святого Михайла і Святої Гудули, Королівський палац, Гору мистецтв, палац Правосуддя, Атоміум, парк Міні-Європа, та відвідати цікаві музеї: Музей шоколаду і какао, Музей коміксів, Музей пива, Музей музичних інструментів, Музей сюрреаліста Рене Магрітта і Музей Образотворчих мистецтв.


Слайд #8
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #8

Замок Veves
Валонія


Слайд #9
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #9

Сад і замок Maze Freyr


Слайд #10
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #10

Антверпен


Слайд #11
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #11

Вид на нічний Антверпен


Слайд #12
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #12

Антверпен - найбільше місто Фландрії і другий за розмірами морський порт у Європі після Роттердаму.


Слайд #13
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #13

Розташований на обох берегах річки Шельди. Тут народилися видатні фламандські художники Антон Ван Дейк і Пітер Пауль Рубенс. Основними визначними пам'ятками Антверпена є: Замок Стеен, де розташований музей судноплавства, Центральний вокзал, домініканська церква св. Павла, Фламандська опера, безліч ювелірних магазинів на вулиці Пеліканстрат, Міська ратуша і фонтан Брабо, пам'ятник Довгому Вапперу, Собор Антверпенської Богоматері, Будинок Рубенса, Будинок М'ясників, і, звичайно ж, Королівський музей образотворчих мистецтв.


Слайд #14
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #14

Брюгге


Слайд #15
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #15

Брюгге - це шоколадна столиця Бельгії, тут є багато цукерень та Музей шоколаду, також варто побачити: Ринкову площу та башту Белфорт, готичний зал в Ратуші, Стару канцелярію, Базиліку Святої Крові, Собор Богоматері, Музей Гронінге, Госпіталь Сент-Янс, музей Ганса Мемлінга, Монастир бегінок і Озеро кохання.


Слайд #16
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #16

Гент


Слайд #17
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #17

Льовен


Слайд #18
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #18

Мехлен


Слайд #19
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #19

Льеж


Слайд #20
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #20

Льеж


Слайд #21
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #21

Кафедральный собор Антверпена
Обробка собору


Слайд #22
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #22

Собор
Антверпенської
богоматері


Слайд #23
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #23

Найвищий собор Бельгії.Місто Атверпен.


Слайд #24
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #24

Антверпен вважається батьківщиною Пітера Пауля Рубенса
Пам*ятники Рубенсу


Слайд #25
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #25

Антверпен вважається батьківщиною Пітера Пауля Рубенса
Пам*ятники Рубенсу


Слайд #26
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #26

Говорять, що закохатись в Бельгію водночас і легко і важко.
Легко, тому що тут є саме велике скупчення безмежних художніх скарбниць,кожне з бельгійських міст вирізняється чудовими ратушами і стародавніми площами,оточені виняткової архітектури будинками, мальовничими скверами та парками.


Слайд #27
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #27

Це чарівна країна, де життя тече помірно і без метушні.


Слайд #28
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #28

Можливо, саме тому бельгійці створили найсмачніші праліне, печуть вафлі з підливою на будь-який смак, винайшли саксофон і варять вишукане пиво, лише для того, щоб не поспішаючи, насолоджуватися кожною миттю життя! 


Слайд #29
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #29

 Бельгію складно назвати курортною країною, але все ж найвідоміший курорт унікальних мінеральних вод, відкритих ще стародавніми римлянами, створений саме тут .
Іноді здається, що час в Бельгії завмерло на місці. Пануюча релігія країни - католицизм, тому архітектурні пам'ятники її столиці - Брюсселя - представляють собою собори і костели, а також прекрасні королівські палаци, немов розсаджені по акуратним бельгійським вулицями.


Слайд #30
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #30

Відпочинок в Бельгії - це чудові архітектурні краси минулих століть, пам'ятки сучасного мистецтва (плавальний басейн "Океадіум", величезна модель молекули заліза Атоміум), католицькі собори і костели, а також затишні ресторанчики, в яких можна пригубити знаменитого бельгійського пива.


Слайд #31
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #31

Відпочинок в Бельгії - це чудові архітектурні краси минулих століть, пам'ятки сучасного мистецтва (плавальний басейн "Океадіум", величезна модель молекули заліза Атоміум), католицькі собори і костели, а також затишні ресторанчики, в яких можна пригубити знаменитого бельгійського пива.


Слайд #32
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #32

Кожен, хто хоча б раз подорожував у цій незабутній країні, обов'язково повинен був відвідати містечко Ватерлоо, який знаменитий битвою 1815 між європейськими монархами і Наполеоном. У число визначних пам'яток цього міста можна віднести Музей воскових фігур, штаб-квартиру Наполеона, Панораму та ін Крім Ватерлоо, кожен турист може ознайомитися із містечком Бінш, який знаменитий проведеними в ньому щорічними карнавалами і маленьким курортним містом Спа, що дав назву нашим улюбленим косметичних процедур .


Слайд #33
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #33

Головне туристичне багатство Бельгії - це невеликі містечка з багатим середньовічним спадщиною, католицькими костьолами і церківками, королівськими замками і милими, затишними ресторанчиками, які мирно сусідять з архітектурою минулих століть.


Слайд #34
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #34

Подорож в цю країну - мрія для тих, кому до душі спокійний, комфортний відпочинок, пізнавальні екскурсії і приємну компанію в пабі за склянкою пива і душевним розмовою.


Слайд #35
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #35

Релігія
Конституція Бельгії гарантує свободу віросповідання. Більшість віруючих (близько 75% населення) - католики. Офіційно визнані також іслам (250 тис. осіб), протестантство (близько 70 тис. осіб), юдаїзм (35 тис. осіб), англіканство (40 тис. осіб),православ'я (20 тис. осіб). Протестанти живуть в основному в Брабанті та Генті. Єврейська громада зосереджена в Брюсселі таАнтверпені.


Слайд #36
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #36

Культура
Офіційні мови — нідерландська, французька й німецька. На півночі, у Фландрії, розмовляють здебільшого нідерландською (55 % людності країни); на півдні, у Валлонії — французькою (32 %); 11 % бельгійців двомовні; на самому сході Валлонії — німецька (0,6 %). У Брюссельському регіоні розмовляють французькою й нідерландською мовами. У Фландрії за офіційну мову править тільки нідерландська, у Валлонії — французька (на землях Німецькомовної громади ще й німецька), а в Брюсселі за офіційні вживають французької та нідерландської мов.


Слайд #37
Презентація на тему «Бельгія» - Слайд #37