Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #1

Red Hot Chilly Peppers
Підготувала
учениця 10-А класу
Майовська Т. В.
Перевірила
вчитель інформатики
Галасюк А. В.


Слайд #2
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #2

Зміст
Історія створення.
Учасники.
Колишні учасники.
Альбоми.
Запис альбомів.
Маловідомі факти.
Улюблений учасник.
Улюблені пісні.


Слайд #3
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #3

Історія створення
Історія гурту Red Hot Chilly Peppers починається на початку 1980-х років, коли старшокласники Ентоні Кідіс, Гіллел Словак, Майкл Балзарі і Джек Айронз зібралися разом для виступу. Група взяла назву Red Hot Chili Peppers.


Слайд #4
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #4

Учасники групи
Ентоні Кідіс — вокал.
Клінгхоффер Джош  — гітара.
Майкл Белзарі — бас-гітара, бек-вокал, труба.
Чад Сміт — барабани.


Слайд #5
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #5

Колишні учасники
Фрусчанте Джон — гітара.
Хіллел Словак  — гітара.
Джек Айронз  — барабани.
Джек Шерман  — гітара.
Кліфф Мартінез — барабани.
Дейв Наваро  — гітара.


Слайд #6
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #6

Альбоми
The Red Hot Chili Peppers 
Freaky Styley 
The Uplift Mofo Party Plan 
Mother's Milk 
Blood Sugar Sex Magik
What Hits
Out In L.A 
One Hot Minute 
Californication 
By the Way 
Stadium Arcadium 
I'm With You 


Слайд #7
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #7

Запис альбомів
Їх дебютний однойменний альбом, The Red Hot Chili Peppers вийшов 10 серпня 1984. Зрештою альбом був проданий тиражем в 300 000 копій.
Учасники групи частенько вживали героїн під час запису альбому, що дуже вплинуло на тексти і звучання альбому. Freaky Styley, що вийшов 16 серпня 1985 також досяг невеликого успіху, з тріском проваливши шанси потрапити до будь-якого чарту. Подальший тур також виявився провальним. Незважаючи на всі невдачі, групі подобався Freaky Styley.


Слайд #8
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #8

Продовження
Весною 1986 року група вирішила почати роботу над своїм наступним альбомом. EMI дали їм бюджет в п'ять тисяч доларів для запису демо і група вибрала як продюсера Кіта Левіна, тому що він поділяв інтереси групи щодо наркотиків. Кит і Словак вирішили пустити дві тисячі доларів на героїн і кокаїн.
Chili Peppers хотіли найняти Ріка Рубіна в якості продюсера, але він відмовився. Зрештою група найняла Майкла Бенхонра. Альбом був записаний в підвалі Capitol Records Building. 29 вересня 1987 вийшов новий альбом The Uplift Mofo Party Plan, який став першим альбомом групи, що з'явився в чарті.


Слайд #9
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #9

Продовження
24 вересня 1991 Blood Sugar Sex Magik був пущений в продаж. "Give It Away" була першим синглом, яка стала зрештою найпопулярнішою піснею групи. У 1992 музиканти отримали за неї Греммі за «Кращий хард кор виступ з вокалом» і вона стала першою піснею, яка потрапила в Modern Rock чарт.
Єдиний альбом, записаний групою разом з Наварро, One Hot Minute вийшов 12 вересня 1995 після безлічі відмін і невдач.
8 липня 1999, після року роботи і ретельних репетицій, Californication вийшов, як 7 альбом групи. Він був проданий тиражем в 15 мільйонів копій і став найвдалішим альбомом групи на сьогоднішній день. В альбомі три головних рок хіта, "Scar Tissue", "Otherside" і "Californication". Californication отримав похвали у критиків і величезний успіх по всьому світу.


Слайд #10
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #10

Продовження
By the Way був випущений 9 липня 2002. До нього увійшли чотири сингли: "By the Way", "The Zephyr Song", "Can't Stop" і "Universally Speaking". Альбом був найспокійнішим за всю історію групи.
У 2006 група випустила новий альбом Stadium Arcadium, який виграв Греммі. Альбом був зпродюсований Ріком Рубіним. Stadium Arcadium був проданий тиражем близько семи мільйонів копій.


Слайд #11
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #11

Маловідомі факти
Свій перший безкоштовний концерт група дала у Росії 1999 року. У день концерту Червона площа була настільки заповнена російськими глядачами, що їм знадобився поліцейський ескорт, щоб дістатися до сцени.
Під час виступу на Супербоу деякі глядачі звернули увагу на той факт, що інструменти музикантів ні до чого не були підключені. Представники НФЛ запропонували групі такий варіант, оскільки побоювалися можливих технічних проблем. При цьому Кідіс під час виступу співав наживо.


Слайд #12
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #12

Улюблений учасник
Джона Фрущанте - людина , завдяки якому Red Hot Chili Peppers стали всесвітньо відомим колективом . До 1991 року Джон почав різко змінюватися як зовні , так і внутрішньо , він почав серйозно приймати наркотики. Під час інтерв'ю 2006 Джон шокував фанатів одкровенням , що після літніх концертів 2004 всерйоз думав знову покинути групу. Наприкінці серпня 2007 відбулися останні на сьогодні концерти RHCP з Джоном. Він добротно відіграв фінальні виступи , красиво поставивши жирну крапку на своїй участі в групі. Хоча , на мій погляд , крапку ставити рано. Треба пам'ятати - це Джон. Один з найбільш суперечливих музикантів. Ми любимо Джона за його таланти. Але й за цю непередбачуваність теж адже любимо , чи не так? :)


Слайд #13
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #13

Улюблені пісні
Otherside.
Scar Tissue.
Californication.
Snow.
Cant Stop.
By The Way.
Dani California.


Слайд #14
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #14

Висновок
Любов до RHCP мені прив'язала моя сестра. І я їй дуже вдячна за це, бо це одна з найкращих груп, які я знаю. Їхні пісні – шикарні. Я ♥ Red Hot Chili Peppers!!!


Слайд #15
Презентація на тему «Red Hot Chilly Peppers» - Слайд #15