Презентація на тему «Динамічний хмарочос»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Динамічний хмарочос» - Слайд #1

Динамічний хмарочос


Слайд #2
Презентація на тему «Динамічний хмарочос» - Слайд #2

Незвичайні будівлі можуть з'явитися в недалекому часу по всьому світу. Все це завдяки докторові Девіду Фішеру, не зовсім звичайному архітекторові з Флоренції, який не є архітектором в традиційному сенсі слова.У його кар'єрі є досвід, що охоплює на 360 ° світ будівництва: від викладача до конструктора, від підготовки техніко-економічних обгрунтувань до фінансування великих проектів, від керівництва проектом до ринку нерухомості, від дизайну предметів до будівництва і розвитку великих промислових установок.


Слайд #3
Презентація на тему «Динамічний хмарочос» - Слайд #3

«Buildings in motion» (Будинки в русі) представлять виклик традиційній архітектурі, яка до цих пір була заснована на силі тяжіння . «Dynamic architecture» (Динамічна архітектура) і «Buildings in motion» стануть символом нової філософії, яка змінить образ наших міст і концепцію проживання. Це виклик традиційній архітектурі ….Будівлі будуть слідувати ритмам природи … будуть міняти орієнтацію і форму від весни до літа, від світанку до заходу … вони пристосуються до часу … і будуть живими.Надалі у будівель будуть чотири виміри. Четвертої вимір – це «Час», що стало частиною архітектури.«Buildings in motion» додадуть форму пейзажу … вони зможуть бути високими або низькими, квартирами, офісами або готелями, де кожна кімната буде кімнатою


Слайд #4
Презентація на тему «Динамічний хмарочос» - Слайд #4

Оскільки кожен поверх зможе обертатися в індивідуальному порядку, форма будівлі буде постійно змінюватися. Плани будівлі можуть бути будь-якої форми і від обертання різних поверхів у різні моменти і на різних швидкостях, форми виявляться абсолютно різними.


Слайд #5
Презентація на тему «Динамічний хмарочос» - Слайд #5

Проект «Rotating Tower» (Обертова вежа) з успіхом протистоїть постійному викликом сучасності: співвідношення між сучасністю і окружаещей середовищем, між розвитком та ймовірністю. Дійсно, основна характеристика з технологічної точки зору це здатність бути економічно самостійним у енергетичному плані і крім того виробляти надлишкову енергію , яка зможе використовуватися для постачання міської електричної мережі.Філософія простору розвивається з плином часу сьогодні всі динамічно. Навіть будівлі, таким чином, можуть бути динамічними, постійно змінюючись. Доктор Фішер описує свою «Rotating Tower» як спроектована життям … сформована часом “.


Слайд #6
Презентація на тему «Динамічний хмарочос» - Слайд #6

На останок відео