Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5)


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #1

Засоби масової інформації


Слайд #2
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #2

Засоби масової інформації (ЗМІ) —— звернення до масової аудиторії, доступність багатьом людям, корпоративний зміст виробництва і розповсюдження інформації.


Слайд #3
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #3

Преса — друковані засоби масової інформації (періодичні друковані видання), які виходять під постійною назвою, з періодичністю один і більше номерів (випусків) протягом року. Під пресою розуміють газети, журнали, альманахи, збірки, бюлетені, рідше книги, листівки, що мають визначений тираж.


Слайд #4
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #4

Ра́діо — ділянка науки й техніки, пов'язана з передаванням на відстань електромагнітних коливань високої частоти — радіохвиль, з допомогою якого здійснюється зокрема радіомовлення — передача через радіо сигналів, мови, музики для необмеженої кількості слухачів.


Слайд #5
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #5

Телеба́чення— загальний термін, що охоплює всі аспекти технології та практичної діяльності, пов'язаних з передачею зображень із звуковим супроводом на далекі віддалі. Телебачення є потужним засобом комунікації, засобом масової інформації.


Слайд #6
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #6

Інтернет-ЗМІ (інтернет-видання, інтернет-газета) — регулярно оновлюваний інформаційний сайт, який ставить своїм завданням виконувати функцію засобу масової інформації і користується певною популярністю і авторитетом (має свою постійну аудиторію).


Слайд #7
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #7

Кінематограф  — це галузь культури та економіки, що об'єднує всі види професійної діяльності, пов'язаної з виробництвом, розповсюдженням, зберіганням та демонструванням фільмів, а також навчально-наукову роботу.


Слайд #8
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #8

Відеотекст - 1. Система інтерактивної відеографії, яка дозволяє користувачам отримувати на екрані терміналів текстову і графічну інформацію з використанням телекомунікацій. 2. Інтерактивні електронні засоби інформації, що використовуються для організації купівлі товарів, одержання послуг "не виходячи з дому".


Слайд #9
Презентація на тему «ЗМІ» (варіант 5) - Слайд #9

ЗМІ забезпечують можливість представникам різних суспільних груп публічно висловлювати свої думки, чітко формулювати і представляти громадській думці свої інтереси, шукати і об'єднувати однодумців. Доступ до ЗМІ – необхідна умова існування впливової опозиції, особливо при агресивному ставленні до неї з боку державних радіо і телебачення.