Презентація на тему «Архітектор»


Рейтинг презентації 3.29 на основі 7 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #1

Архітектор


Слайд #2
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #2

Мешкаючи в будинках, гуляючи вуличками свого міста, подорожуючи, відвідуючи школу, парки та театри, більшість людей навіть і не замислюються про те, що весь зовнішній вигляд матеріального світу, в якому вони живуть, створений людиною.


Слайд #3
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #3

Не знайти такої людини, яку б не підкорювали склепіння арок, давні мости, вежі та куполи, яким приписують магічні властивості.


Слайд #4
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #4

Основною перевагою професії архітектора є можливість показати свою креативність всьому світу. Також архітектори є шанованими людьми, мають високу заробітню плату, їх творіння радуватимуть очі наступних поколінь десятиліттями, а можливо навіть й століттями.


Слайд #5
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #5

Основною перевагою професії архітектора є можливість показати свою креативність всьому світу. Також архітектори є шанованими людьми, мають високу заробітню плату, їх творіння радуватимуть очі наступних поколінь десятиліттями, а можливо навіть й століттями.


Слайд #6
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #6

Архітектор покликаний створити для людини комфортне середовище проживання. За всю історію людства у всіх народів архітектура мала свій унікальний стиль. Люди цієї професії в усі часи були потрібними та шанованими.


Слайд #7
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #7

Професія архітектора з'явилася одночасно з першими великими будівлями храмів, палаців і фортець. Першим відомим історії архітектором був Імхотеп. Він керував будівництвом піраміди Джосера в Єгипті.


Слайд #8
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #8

Престиж архітектори набирають у період високого Відродження в XV -XVI ст. В цей час в Італії активно розвивається мистецтво, освіта, з'являються нові стилі архітертури.


Слайд #9
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #9

В цей перід в українській мові з'явилося слово "архітектор" . До цього використовувалися терміни "муроль" і "палатних справ майстер".


Слайд #10
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #10

У XX столітті архітектурна професія остаточно розділилася на дві гілки: на "об'ємне проектування" (проектування окремих будівель) і "містобудування" (проектування великих міських районів).


Слайд #11
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #11

В сучасний час будівництво стало складніше і масштабніше, посада архітектора стала популярна і чітко визначила рамки обов'язків. Архітектор зараз не керує усією спорудою об'єкта, а лише відповідає за етап проектування.


Слайд #12
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #12

Найвідомішим сучасним архітектором є Норман Фостер. Його роботи є на шести континентах світу, а інноваційний стиль та радикальні ідеї вплинули на появу нового покоління архітекторів.


Слайд #13
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #13

Бути архітектором означає зробити свій неоціненний вклад в історію, подарувати стітові нові творіння, а з ними й нові
емоції. Освой цю професію, відчуй себе значущим!


Слайд #14
Презентація на тему «Архітектор» - Слайд #14

Презентацію підготувала Ловска Ніколетта.