Презентація на тему «Види пластикових карток та їх можливості»


Рейтинг презентації 3.67 на основі 3 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Види пластикових карток та їх можливості» - Слайд #1

Види пластикових карток та їх можливості
Підготувала учениця 10 класу
Копитко Надія


Слайд #2
Презентація на тему «Види пластикових карток та їх можливості» - Слайд #2

Види платіжних пластикових карток та їх можливості
Насамперед, звичайно, виділяють так звані поновлювані кредитні картки. Вони дозволяють у процесі певного ліміту користуватися кредитом упродовж місяця. В основному ці картки використовуються для розрахунків у крамницях, готелях, ресторанах, перукарнях тощо. Наприкінці місяця заборгованість погашається, а картка відновлюється. Поширеність таких карток пов'язана зі зручностями для клієнта (бо йому не треба знову гаяти час і оформляти нову кредитну картку) і для банку, який у цьому випадку зменшує свої витрати на переоформлення кредитних карток. 
Інший вид картки — одномісячні. їх головна особливість у тому, що за ними ліміт не встановлюється, але наприкінці місяця вся сума кредиту мусить бути погашена. Такі картки найчастіше використовують для обслуговування в туристичному бізнесі. 
Окремі фірми для своїх службовців випускають кредитні картки, що використовуються виключно в межах фірми. Вони одержали назву фірмових. їх перевага для клієнта полягає в тому, що він може придбати товари без торгової надбавки, а часто це зручно і тому, що товари ці він купує за місцем своєї роботи. Для фірми це вигідно тим, що вона, по суті, посилює свої можливості у вирішенні такої складної проблеми, як реалізація продукції.
Особливу групу кредитних карток складають так звані преміальні картки. Вони дають, як правило, ряд істотних пільг. До них переважно належить більш високий, ніж за звичайними картками, ліміт кредитування. Інколи такий ліміт узагалі відсутній. Дуже часто до переваг цих карток належать пільгові ставки надання кредиту і страхування для власника картки, а іноді і всіх членів його родини. Ці кредитні картки призначаються для тих, хто має великий річний прибуток і належить до дуже багатої частини населення. У кінці місяця власник кредитної картки отримує загальний рахунок за операціями, що були здійснені за допомогою цієї картки. Рахунок треба оплатити і для цього, як правило, дається пільговий термін. Часто він складає 25—З0 днів.


Слайд #3
Презентація на тему «Види пластикових карток та їх можливості» - Слайд #3

Вартість карток
Кредитна карта надається клієнтові безкоштовно


Слайд #4
Презентація на тему «Види пластикових карток та їх можливості» - Слайд #4

Документи, які необхідні при отримані картки
Для отримання кредитної картки потрібні: копія паспорта та його ідентифікаційний код


Слайд #5
Презентація на тему «Види пластикових карток та їх можливості» - Слайд #5

Можливості карток у користуванні
- для власника картки вона вигідна з точки зору можливості 24 години на добу користуватися кредитом, при цьому не обмежуючи свої фінансові можливості ( кредитна картка ); також картка займає в гаманці досить мало місця; власник картки також певну захищеність від крадіжок коштів або несанкціонованого витрачання їх третьою особою.
- для торгової точки прийняття кредитних карток як засобу платежу означає зменшення ризику неплатежу з боку клієнта, також звільняє їх від розробки власного кредитного плану, який необхідний для залучення більшої кількості клієнтів.
- для банку кредитна картка відкриває простір для залучення більшої кількості фінансових ресурсів, а також разом з карткою клієнтам пропонуються додаткові послуги, які збільшують прибутки банку.


Слайд #6
Презентація на тему «Види пластикових карток та їх можливості» - Слайд #6

Контроль за рухом коштів: мобільний контроль, інтернет-банкінг
Система дистанційного обслуговування Приват24 дозволяє цілодобово переглядати виписки за вашими картками та рахунками, поповнювати мобільний телефон, переказувати гроші з картки на картку.
За допомогою Приват24 ви можете вирішити практично будь-яке з питань,щодо яких раніше доводилося звертатися до відділення банку.


Слайд #7
Презентація на тему «Види пластикових карток та їх можливості» - Слайд #7

висновок