Презентація на тему «Милосердя»


Рейтинг презентації 5 на основі 2 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Милосердя» - Слайд #1

Милосердя –
краща ознака людини


Слайд #2
Презентація на тему «Милосердя» - Слайд #2

Милосердя — це милість серця, жалісливість, м'якість, співчуття, ніжність, любов до людей. Заплакати від власної образи і болю простіше, ніж від чужої. І ці сльози співчуття до іншої людини — святі сльо­зи. Вони означають наявність у людини душі й серця. Адже люди­на стала людиною тоді, коли в ній прокинулась жалісливість, співчуття не лише до свого одноплемінника, а й до «чужака», нехай то буде чужоземець, більше того — полонений.


Слайд #3
Презентація на тему «Милосердя» - Слайд #3

Милосердя — це не слабкість, а сила, то­му що милосердя притаманне людям, які здатні прийти на допомо­гу. Бо здатність співчувати, співпереживати — це ознака духовної зрілості особистості.


Слайд #4
Презентація на тему «Милосердя» - Слайд #4

Вияв духовного милосердя - це добра порада. Милосердя ґрунтується на таких якостях, як чуйність, уважність, доброзичливість і несумісне з пихою, байдужістю, брутальністю. Цей термін, що вживається для опису м'якості, поблажливості або співчуття, виявленого однією особою в стосунку до іншої. Це — одна з підставових чеснот лицарства і християнської етики, милосердя також відноситься до концепцій справедливості та моральності в поведінці між людьми.


Слайд #5
Презентація на тему «Милосердя» - Слайд #5